Győzelem – fiatalokkal a főszerepben!

2021-09-04 13:32:59
Kisvárda FC

A Kisvárda Master Good II Putnokon vendégeskedett az NB III Keleti csoport 6. fordulójában.

NB III KELETI CSOPORT: 6. FORDULÓ

PUTNOK FCKISVÁRDA MASTER GOOD II 12 (0–1)

Putnok, Várady Béla Sportközpont, 100 néző, v.: Horváth M.

Putnok: Cserepka – Buda P. (Nagy Zs., 72.), G. Bíró, Sághy, Vajda A. – Dobrovolszkij, Nadimov (Madarász J., 63.) – Engel, Laczkó K. (Juhos D., 72.), Kis G. (Hadházi, a szünetben) – Sramkó (Katona B., 51.). Edző: Szala Ákos

Kisvárda II: Németh M. – Králik (Kirjuhin, 57.), Kravcsenko, Vass O., Sikorszki – Hej, Szőr – Himics, Adu (Bíró R., 72.), Camaj – Bokor M. (Simon M., 72.). Edző: Kocsis János

Gólszerző: Camaj (11-esből, 0–1) a 8., Juhos D. (1–1) a 76., Simon M. (1–2) a 82. percben

Kiállítva: Camaj a 90. percben

Kocsis János: – Kicsivel könnyebb helyzetben vagyok, mint szerdán, amikor rengeteg negatívumról kellett beszélnem, ezek idézték elő a vereségünket. Ezúttal csak jó dolgokról szólhatok, és ez akkor is így lenne, ha döntetlen maradt volna a végeredmény, így viszont, hogy nyertünk, hatványozottan igaz. A kétezerötben született Adu Adrián szerepelt a kezdőcsapatunkban, a tőle csak egy évvel idősebb Simon Mátyás szerezte a győztes gólunkat, rajtuk kívül is sok fiatal jutott lehetőséghez. Hogy milyen csapat voltunk ezúttal, azt az is bizonyítja, hogy az NB I-esektől érkezett Anton Kravcsenko, Hej Viktor és Driton Camaj olyan hozzáállást mutatott, ami mindenki számára példaértékű, azoknak is, akik esetleg később jönnek majd onnan. De azoknak is, akik most egy csapatban szerepeltek velük, mert ezúttal mindenki büszke lehetett, aki ehhez a csapathoz tartozott. Maximális gratuláció jár mindenkinek!


8. perc: Camaj tört be a bal oldalon a tizenhatoson belülre, amelynek sarkánál Buda felvágta. A megítélt büntetőből a sértett jobbal a jobb alsó sarokba lőtte a labdát, 0–1.

26. perc: A Putnok is büntetőhöz jutott, ám Vajda Artúr ballábas, bal felső sarokba tartó lövését Németh Márk nagy bravúrral hárította.

76. perc: Vajda Artúr tört be a bal oldalon a tizenhatoson belülre, az alapvonalról beadott labdája ide-oda pattogott, mígnem Juhos három méterről a jobb alsó sarokba lőtte, 1–1.

82. perc: Kravcsenko hosszan előreívelt szabadrúgása Camajt találta meg a bal oldalon, ő befelé cselezett, majd 15 méterről leadott lövését Cserepka a lécre tolta. A kipattanó Simon Mátyás elé került, aki hat méterről jobbal a jobb alsó sarokba lőtte a labdát, 1–2.

90. perc: Míg a jobb oldalon futott az akciónk, a másik szélen Camaj és Hadházi kezdett el lökdösődni. A játékvezető megállította az akciót, felmutatta a sárga lapot Camajnak, fél perccel azok után, hogy labdaelrúgásért i kapott egyet. Így montenegrói játékosunk a második sárga lappal a kiállítás sorsára jutott.


YouTube-csatornánkon ÉLŐ-ben közvetítjük a mérkőzést.


Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, hogy nem maradj le videóinkról.


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Ferencvárosi TC
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló