Gyerekmeccs a stadionban!

2018-11-19 07:15:45
VLA

Utánpótláshíradó: A Várda LA U14-es csapata a centerpályán játszhatta a Debreceni EAC elleni csoportrangadóját.

MLSZ U19 III. Észak-Kelet, 13. forduló

Várda LA–GFSE Oros 5–1 (1–1)

VLA: Révész D. (Odyntsov) – Gulyás B., Országos, Dibáczi (Újvári), Lusánszki, Ötvös B. (Miczák), Barta Á., Khimich, Kolozsi, Szopkó (Avetisyan), Seversnyov. Edző: Korolovszky György.

Gól: Khimich 2, Kolozsi, Újvári, Ötvös Sz.


MLSZ U17 III. Észak-Kelet, 13. forduló

Várda LA–GFSE Oros 14–0 (4–0)

VLA: Kerekes D. – Czene Z., Domokos M., Szántó L., Koszta Z., Vass B. (Czérna), Illés G. (Martynuzzi), Szabó V. (Riznychenko), Csontos (Kalii), Révész Bálint, Ivancho. Edző: Deák Béla.

Gól: Domokos M. 4, Illés G. 3, Koszta Z. 2, Ivancho 2, Szabó V., Vass B., Czérna


MLSZ U15 II. osztály, Észak-Kelet, 10. forduló, elmaradt mérkőzés pótlása

Várda LA–Puskás Partner Nagyecsed 14–0 (7–0)

VLA: Császár A. – Papp Y. (Ari A.), Khudan, Tintér, Kofel – Dolhai D. (Jene), Medve (Remenyiczki), Cservenyák (Kótai D.) – Helesh (Simon M.), Bokor (Horvat) Gritsu (Pataki).

Gól: Bokor 4, Cservenyák 2, Ari A. 2, Helesh, Gritsu, Tintér, Remenyiczki, Simon M., Horvat

Virágh István edző: – Nagyon szomorú az edzőnek, ha el kell jutnia oda, hogy a pályára lépéssel fegyelmez, de eljutottunk idáig! Elégedetlen vagyok, mert nem ez a teljesítmény, amit elvárok és itt nem a gólok számára gondolok. Volt jó teljesítmény, de a fejmosást megkapták a fiúk! Az volt a legnagyobb öröm, hogy tíz hét után, bokatöréséből felépülve Horvat Kristian az első labdaérintéséből gólt szerzett!


MLSZ U15 II. osztály, Észak-Kelet, 13. forduló

Várda LA–Debreceni EAC 8–1 (6–1)

VLA: Császár A. – Gritsu (Ari A.), Khudan, Remenyiczki, Kofel – Dolhai D. (Kótai D.), Tintér, Jene (Cservenyák) – Simon M. (Helesh), Bokor (Horvat), Pataki

Gól: Bokor 5, Pataki, Tintér, Dolhai D.

Virágh István: – Láttam a fiúk arcán, „fáj” nekik, hogy az U14 játssza az utánpótlás csapatok közül elsőként a bajnoki meccsét új stadionunkban, de az volt a cél, mutassanak olyan játékot, amivel megszerezhetik ezt a lehetőséget a jövőben! Az első félidő olyan játékot hozott a fizikálisan erősebb ellenfél ellen, amire nekem is csak annyit kell mondanom, közel tökéletes! Öröm volt nézni minden pillanatát és remélem még fegyelmezettebb, kitartóbb munkára ösztönzi őket! Dolhai Dominik! Hidd el végre gólt, is tudsz rúgni! Ja, rúgtál...


MLSZ U14 II. osztály, Észak-Kelet, 13. forduló

Várda LA–Debreceni EAC 3–0 (1–0)

VLA: Jóbi (Popovych) – Juhász D. (Kovalchyn), Ténai, Gyüre K. (Grunda), Széll (Gáncsos), Jávor (Szilágyi B.), Babych, Vojtko, Kosovshchuk, Napuda, (Bíró B.), Puporka.

Gól: Juhász D., Vojtko, Puporka

Kovács János edző: – A csoportrangadón megfeleltünk az elvárásnak, sok játékelem visszaköszönt az edzésmunkából, de nyilván vannak kijavításra váró feladataink, főleg taktikailag, amit egy ilyen csapat ellen is meg kell valósítani. A csapatmunkában továbbra is sokat kell javulnunk, hogy magasabb szinten is eredményesek tudjunk maradni. Most is kiderült, hogy több nagyon tehetséges játékosunk van, akik ezen a mérkőzésen is megmutatták, hogy mire képesek. Köszönjük a lehetőséget, hogy a stadionban játszhattunk, nagy élmény volt a gyerekek számára!


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló