Gyakoroltuk, hogyan szoktunk nyerni

2021-01-13 17:49:25
Kisvárda FC

Az ősszel megszokott bajnoki koreográfia alapján győztünk – FOTÓSOROZAT

A holt szezon első előkészületi mérkőzése egyben az utolsó előtti is volt, hiszen a szerdai kazincbarcikai fellépés (2–0) után már csak a szombati, Minaj elleni összecsapás maradt a Mezőkövesd elleni bajnoki rajtig. A Barcika ellen a három újonnan igazolt játékos közül Matheus Leoni és Janisz Karabelov a kezdő csapatban kapott helyet, és gyakorlatilag Ötvös Bence is, hiszen ő váltotta a hatodik percben megsérült, öt sárga lapja miatt a bajnoki rajtot amúgy is kihagyni kénytelen Niko Datkovicot. Kisebb-nagyobb sérülés miatt hiányzott a csapatból Lucas, Rubus Tamás és Fernando Viana is.

A három kapus megharmadolta a meccset egymás között az NB II-es rivális ellen, a szünetben pedig valamennyi egészséges cserejátékosát bevetette Supka Attila vezetőedző. Csapata addigra már 2–0-ra vezetett, éppen úgy, ahogy az ősz több bajnoki meccsek többségét is megnyerte: korán szerzett két góllal. Claudiu Bumba a negyedik percben büntetőt értékesített, Karabelov a huszadik percben talált be az azt követő szögletből, amely a Sassá által elhibázott tizenegyesből alakult ki.

A folytatásban az első félidő hátralévő része meggyőző kisvárdai fölényt hozott, szünet után a barcikaiak rengeteget cseréltek, ezáltal töredezetté vált a játék, a kapuk keveset forogtak veszélyben.

Csapatunk szombaton, zárt kapuk mögött két edzőmeccset is játszik az ukrán élvonalbeli FK Minajjal, miközben NB III-as csapatunk is megmérkőzik az ukránok U21-es legénységével.


ELŐKÉSZÜLETI MÉRKŐZÉS

KAZINCBARCIKA SC–KISVÁRDA MASTER GOOD 0–2 (0–2)

Kazincbarcika, zárt kapuk mögött. V: Rúsz

Kazincbarcika: Horváth L. (Szemerédi) – Majzik (Gubacsi), Dávid Z., Fótyik (Iszák), Farkas A. (Oltean) – Kovács M. (A. Kovác), Németh T. (Farkas N.) – Toma, Tóth L. (Bereczki), Borbély B. (Tóth B.) – Tóth-Gábor (Kelemen M.)

Kisvárda: Dombó (Minca, Odincov) – Melnik (Atamasz), Datkovic (Ötvös B.), Ene, Leoni (Hej) – Karabelov, Szimovics (Szőr) – Navrátil (Kovácsréti), Bumba (Zlicsics), Sassá (Jelena) – Camaj (Horváth Z.)

Gól: Bumba (11-esből), Karabelov


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló