Gosztonyi András hosszabbított

2020-05-26 12:00:26
Kisvárda FC

A nyáron ötödik kisvárdai évét is megkezdi 2016-ban érkezett játékosunk.

Továbbra is kisvárdai színekben láthatjuk futballozni Gosztonyi Andrást, aki kedden délután aláírta új szerződését a klubhoz. Ez azt jelenti, hogy 2016-os csatlakozása óta a nyáron már az ötödik kisvárdai évét kezdi meg a korábbi U20-as világbajnoki bronzérmes labdarúgó.

„Nagyjából másfél perc alatt sikerült megegyeznünk Révész Attila sportigazgatóval, úgyhogy örülök neki, hogy továbbra is klub játékosa maradok – mondta a szerződés aláírását követően a 29 éves Gosztonyi András. – Nagyon megszerettem a csapatot, a klubot, a várost és a szurkolókat is, azon leszek, hogy a továbbiakban is a legjobbamat nyújtsam itt. Elárulhatom, amikor négy éve ide szerződtem, az édesanyám kicsit aggódott, hogy milyen messzire kerültem tőlük, de mostanra megfordult az irány, számukra is Kisvárda az első, és azt hiszem, akkor kaptam volna szemrehányást tőlük, ha nem maradok itt. De ez igazából meg sem fordult a fejemben.”

Gosztonyi András eddig 199 NB I-es meccsel rendelkezik, abból 49-et kisvárdai színekben játszott. Az NB II-es fellépésekkel együtt eddig 98 meccs van a neve mögött kisvárdai futballistaként, úgyhogy hamarosan három szempontból is jubilál az immár a következő időszakra is érvényes szerződéssel rendelkező labdarúgónk.


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló