Görögjeink a válogatottakban

2019-05-21 13:53:53
Kisvárda FC

Ketten mindkét helyen bekerültek a forduló csapatába, amelyek közül az egyikben egy harmadik név is felbukkant.

Nemcsak a góljai számát illetően duplázott Sztavrosz Cukalasz, hanem úgy is, hogy két fórumon is a forduló válogatottjába jelöltek. A görög középpályáshoz hasonlóan honfitársa, Teodorosz Beriosz is bekerült a Nemzeti Sport és a csakfoci.hu „álomcsapatába”. A Nemzeti Sport a Berioszhoz hasonlóan 7-es érdemjegyet kapott Gosztonyi Andrást is „beválogatta, míg Cukalasz a forduló játékosa is lett egyben, 8-as kalkulussal.

A Nemzeti Sportban a 33. forduló válogatottja így néz ki: Banai (Újpest) – Szatmári Cs. (DVSC), Beriosz (Kisvárda Master Good), Kamber (Bp. Honvéd) – Márkvárt (Diósgyőr) – Gosztonyi (Kisvárda Master Good), Cukalasz (Kisvárda Master Good), Szécsi M. (DVSC), Tajti (Diósgyőr) – N’Gog (Bp. Honvéd), Holender (Bp. Honvéd).

A csakfoci.hu kiválasztottjai: Kosicky (DVSC) – Beriosz, Szatmári Cs., Kamber, Ferenczi J. (DVSC) – Gazdag (Bp. Honvéd), Márkvárt – Hasani (Diósgyőr), Cukalasz, Kukoc (Bp. Honvéd) – Szécsi M.

A portál ekképpen értékelte a válogatottjába bekerült játékosaink teljesítményét.

Teodorosz Beriosz: A görög védő az egész szezon során átlagon felüli teljesítményt nyújtott. Nem volt ez másképp az utolsó mérkőzésen sem. A légtér ura volt és jól segítette ki társait is.

Sztavrosz Cukalasz: Tulajdonképpen benntartotta az NB I-ben a kisvárdaiakat. Igazi vezéregyénisége volt csapatának, az első félidőben fejjel volt eredményes, szünet után pedig 15 méterről talált be.


next match
Kisvárda Master Good
Diósgyőri VTK
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-12-10 13:00
OTP Bank Liga, 16. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
0-0
0-0
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-12-02 19:30
OTP Bank Liga, 15. forduló