Görcsoldó győzelmek után

2020-11-06 12:10:14
VLA

A Szombathelyen aratott sikerek után a Diósgyőr ellen is pontokat remélnek középső korosztályosaink – BEHARANGOZÓ

A szomszédos megyéből és a szomszédos pozícióból érkezik az országos rendszerű kiemelt bajnokságban szereplő U15-ös és U14-es csapatunk ellenfele. A Diósgyőri VTK mind a két bajnokságban egy-egy ponttal és helyezéssel előzi meg a VLA-t – a szombati hazai meccseken változtathat ezen az állapoton a két kisvárdai legénység.

A nagyobbaknál az edzőváltást követően Szabó Balázs először dolgozott bajnoki meccsen új csapatának tagjaival. Lássuk, milyen benyomásokat szerzett!

„Összességében csupa pozitívat, mert a hozzáállással maximálisan elégedett voltam, de tisztában vagyunk vele, akkor ér valamit a múlt heti győzelmünk, ha a Diósgyőr ellen hazai pályán is nyerni tudunk. Ha marad az a mentalitás, ami a múlt hétvégén jellemezte a csapatot Szombathelyen, akkor nem lehet gond, és hazai pályán is nyerni tudunk. Egy helyezéssel és egy ponttal állunk a Diósgyőr mögött, ezért is lényeges, hogy jó eredményt érjünk el a szombati mérkőzésen” – mondta Szabó Balázs, az U15-ös VLA-csapat edzője.

Hasonlóan fontos meccs vár az egy évvel fiatalabbakra is.

„Ránk fért már a múlt hétvégi győzelem, nagy feszültség szabadult fel a srácokból, akik sokat dolgoztak az újbóli győzelemért. Bízom benne, hogy ez a siker felszabadítja a görcsösséget, és itthon tudjuk tartani a három pontot” – reménykedik Márton István, U14-es csapatunk edzője.


MLSZ ORSZÁGOS U15, 11. FORDULÓ

Szombat, 11.00: Várda LA (10.)–Diósgyőri VTK (9.)


MLSZ ORSZÁGOS U14, 11. FORDULÓ

Szombat, 13.00: Várda LA (11.)–Diósgyőri VTK (10.)


Az akadémiai vezetőség által hozott döntés értelmében november 1-jétől visszavonásig valamennyi, a Várkertben játszott utánpótlás-mérkőzés zárt kapus.


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Mol Fehérvár FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2021-12-05 13:30
OTP Bank Liga, 15. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
5-0
2-0
MTK Budapest
Kisvárda, Várkerti Stadion
2021-11-27 14:45
OTP Bank Liga, 14. forduló