Gólzápor az esőben

2019-11-08 18:26:34
VLA

Utánpótláshíradó: Fölényes győzelmeket hoztak a legfelső korosztályos csapataink mérkőzései.

Már nappali fénynél be kellett kapcsolni a műfüves pálya villanyvilágítását, mert a komor felhőktől az esőben már délután sem nagyon lehetett látni a Várkertben. A Karcag elleni meccseket az U17-esek kezdték, akik korai gólokkal szereztek vezetést, a második játékrészben pedig sorban jöttek az újabb találatok.

A nagyobbak, vagyis az U19-esek ragaszkodtak legújabb módijukhoz, és újra hátrányból kezdték a meccset, de a negyedik percben kapott gólt követően fél óra sem kellett ahhoz, hogy már 4–1-re vezessenek. A háromgólos előny végül kitartott a meccs végéig.


MLSZ U19 III. OSZTÁLY ÉSZAKKELET, 11. FORDULÓ

Várda LA–Karcagi SE 6–3 (5–2)

VLA: Kerekes D. – Severnyov (Czene Z.), Révész Bálint, Medve (Szaharda), Scsoka – Barta Á., Tóth R. (Martynuzzi), Riznicsenko – Illés G., Ötvös Sz., Tóth M. (Újvári). Edző: Korolovszky György

Gól: Barta Á. 2, Illés G., Tóth M., Tóth R., Ötvös Sz.

Korolovszky György: – Nagyon örülök a győzelemnek, és annak, hogy olyan játékosok is gólt szereztek, akiktől már nagyon vártuk. Dinamikában és sebességben is az ellenfelünk fölé nőttünk.


MLSZ U17 III. OSZTÁLY ÉSZAKKELET, 11. FORDULÓ

Várda LA–Karcagi SE 8–0 (3–0)

VLA: Végső (Császár A.) – Nyéki K., Vass B., Khudan, Kofel (Szabó Á.) – Remenyiczki (Lovász), Czérna, Nahirnij – Simon M. (Gritsu), Bokor (Cservenyák), Honchar (Helesh). Edző: Kovács János

Gól: Bokor 3, Czérna, Honchar, Szabó Á.,Gritsu, Nyéki K.

Kovács János: – Fokozatosan vettük át a játék irányítását, nagyon sok lehetőségünk volt, és a helyzetkihasználásunk valamennyit javult az előző hetekhez képest. A pontrúgásokban azonban még van hova fejlődnünk és továbbra is sok az öncélú megoldás, amin változtatnunk kell.


A fotón: Bokor Márk (a labdával) bizonyult a legeredményesebb játékosnak az U17-es csapatból


next match
Paksi FC
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-04-23 20:00
Mol Magyar Kupa, elődöntő
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Ferencvárosi TC
0-0
0-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló