Gólt szerezni mindig jó érzés

2020-07-19 13:54:38
Kisvárda FC

Az előszezon első kisvárdai góljait szerző középpályás készen áll arra is, ha a védelemben kell játszania.

Ha nem is hivatalos mérkőzésen, de Szlobodan Szimovics szerezte a 2020-2021-es évad első kisvárdai gólját. Az előszezon első mérkőzésén a kállósemjéni pályaavatóra volt hivatalos csapatunk, amely 10–0-ra győzte le a megyei II. osztályban szereplő ellenfelét. Szerb középpályásunk (védőnk? – erről majd később) a mérkőzés első két gólját szerezte, átlövések formájában.

„A Debrecen elleni májusi edzőmeccsen szereztem már gólt, ez volt az első alkalom, amikor kétszer voltam eredményes egy találkozón, és bár tudom, az lenne az igazán fontos, ha díjmérkőzésen is betalálnék végre, de gólt szerezni mindig jó érzés – mondta a mérkőzés után megszólaltatott Szlobodan Szimovics. – Jó volt újra meccset játszani, kellemes, sportszerű ellenféllel találtuk szemben magunkat, a futball szempontjából ideális időjárási körülmények közepette. A lényeg azon volt, hogy játékba lendüljünk a folytatásban pedig erősebb edzőpartnerekkel is találkozunk majd.”

Szimovics végigjátszotta a mérkőzést, ám a második félidőben nem a középpályán kapott helyet, hanem – Rubus Tamás oldalán – a védelem tengelyében. Ez is egy opciót jelent a számára?

„Igen, amikor a fehérorosz BATE Boriszov csapatában játszottam, akkor előfordult, hogy belső védőként szerepeltem – felelte a játékos. – Kész vagyok arra, hogy ebben a pozícióban szerepeljek, ha a vezetőedzőnk úgy látja, hogy ott tudok a csapat segítségére lenni.”

A fotón: Szlobodan Szimovics (45) és a kisvárdai csapat első gólja Kállósemjénben


A borítófotón. Szlobodan Szimovics (balra) a második félidőben Rubus Tamással alkotott egy párost a védelem tengelyében


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló