Gólt még nem szereztünk vele

2019-11-29 18:45:02
Kisvárda FC

Harmadszor vezet csapatunknak mérkőzést a szombati bajnoki dirigense.

Péntek estére kiderült a játékvezetői küldés második fele, vagyis az asszisztensek és a tartalékjátékvezető után a szövetség illetékes bizottsága megnevezte, hogy ki vezeti a szombati meccseket és kik lesznek az alapvonali segítők.

Nos, a Kisvárda Master Good–Budapest Honvéd találkozón Farkas Ádám fújja majd a sípot. Ebben a párosításban nem először, igaz, először Kisvárdán, merthogy csapatunk történetének második NB I-es mérkőzésén, a Bozsik-stadionban működött közre, amikor a második 4–0-s vereségünket szenvedtük el. Azóta egyszer a Várkertben is találkoztunk vele, idén február 16-án ő vezette a Paks elleni meccsünket, amely 0–0-ra végződött. Gólt tehát még nem szereztünk vele – vagyis mégis, de Anton Kravcsenko találatát valamiért nem adta meg.

A két meccsen nyolc különböző kisvárdai játékosnak osztott ki sárga lapot, az ellenfelek közül csak háromnak. A Honvéd elleni meccs első gólja tizenegyesből született, a piros lapot viszont nem mutatta fel ezen a két mérkőzésen.

Mint megírtuk Farkas Ádám segítői az oldalvonalaknál Szert Balázs és Szalai Balázs lesznek, az alapvonalaknál Andó-Szabó Sándor és Kulcsár Katalin teljesít majd szolgálatot, a tartalékjátékvezető Márkus Tamás lesz.


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2021-04-14 17:30
Mol Magyar Kupa, elődöntő
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Mezőkövesd Zsóry FC
0-1
0-1
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd, Városi Stadion
2021-04-09 20:00
OTP Bank Liga, 28. forduló
Master Good
Kiemelt támogatónk