Gólörömben is az első

2019-08-30 06:30:51
Kisvárda FC

A több mutatóban is klubrekorder csapatkapitány nagyon tud örülni a társak találatainak is.

Csapatkapitányunk, Lucas sok mindenben első Kisvárdán, miként abban is, hogy rendre ő az első, aki köszönti a gólt szerző játékostársát. Ha éppen nem övé a gól, merthogy honosított brazil játékosunk a harmadik fordulóban, a Honvéd otthonában betalált. Hamarabb, mint tavaly, amikor az ötödik játéknapon szerezte önmaga és a kisvárdai labdarúgás történetének első NB I-es gólját.

„Igen, szerencsére hamar összejött most a gól, sem a csapatnak, sem nekem nem kellett annyit várni rá, mint az előző évben – mondta Lucas. – Mindig is ilyen voltam, nagyon tudok örülni neki, ha a csapattársaim gólt szereznek, gyorsan igyekszem is köszönteni a gólszerzőt, ezért rohanok is hozzá. Hogy melyik tetszett a legjobban? A magamét egyébként sem választanám, de egyébként is voltak attól szebbek. Gheorghe Grozav debreceni góljában maga az akció volt a szép, nem beszélve a befejezésről, és „Gicu” Újpest elleni második gólja is maga volt a tökély, ahogy egyből eltekerte a védőről eléje kerülő labdát.”

Következik az éllovas Mol Fehérvár FC elleni idegenbeli mérkőzés. Az esélyes nyilván a hazai csapat, de vajon az eddigi jó szereplés felvértezi-e a várdai alakulatot arra, hogy pontszerzési reménnyel lépjen pályára a bajnokesélyes ellen?

„Egyértelmű, hogy a Mol Fehérvár a meccs favoritja – ismerte el a 30 esztendős középpályás. – Nem sokan gondolták volna, hogy az első négy meccsünkből hármat is megnyerünk, de mi bíztunk magunkban, és igyekeztünk minden meccsen győzelemre játszani. Ezen a mérkőzésen is úgy lépünk majd pályára, hogy megpróbálkozunk a pont vagy pontok szerzésével.”


next match
Paksi FC
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-04-23 20:00
Mol Magyar Kupa, elődöntő
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Ferencvárosi TC
0-0
0-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló