Gólokkal a célokért

2020-01-11 15:44:23
Kisvárda FC

A szombat egy edzésből és szabad programból állt, megszólalt a legfrissebb szerzeményünk is.

Szombaton egy edzés szerepelt a kisvárdai labdarúgók programjában az egyiptomi edzőtáborban. Nem klasszikus, meccs utáni regeneráló tréninget vezényelt a stáb, hanem olyat, amelyben jócskán helyet kapott a terhelés. Az edzést záró négy a négy elleni játékot pedig ezúttal is a kékek nyerték, ám most ők az alábbi összetételben szerepeltek: Szőr Levente, Bohdan Melnik, Rados Protics és Lucas (a kapuban Zöldesi Illéssel). Az sem volt mindegy, hogy kik végeztek az utolsó helyen, őket büntetésként „elfenekelték”, vagyis tűrniük kellett, hogy a kapuba háttal beállva a társak labdaözöne hol találja el őket.

A hangulattal tehát nincs baj, a program pedig ebéd után a tengerparton folytatódott. Kihasználva, hogy az eddigi legjobb idő köszöntött ránk, szinte a teljes csapat lehúzódott a vízhez, ahol a strandröplabda és a lábtenisz szabályait ötvözve tartottak bemutatót. A bátrabbak pedig a lassan mélyülő tengerbe is bementek.

A legfrissebb szerzemény, Viana érthetően honfitársai, a brazil-magyar Lucas és Sassá társaságát keresi, de aligha lesz gondja a beilleszkedéssel: „Nagyon örülök, hogy Kisvárdára igazoltam, remélem, segíteni tudom majd a csapatot gólokkal, ezzel is megköszönve azoknak, akik bíztak bennem, és közösen érjük majd el a célokat” – nyilatkozta a 27 éves támadó.

Vasárnap egy pálya- és egy konditermi-tengerparti edzés kapott helyet a programban, a keddi hazautazás előtt pedig hétfőn a második meccs vár a csapatra.


next match
Paksi FC
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-04-23 20:00
Mol Magyar Kupa, elődöntő
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Ferencvárosi TC
0-0
0-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló