Gólerős támadó a másodosztályból

2021-06-16 14:24:56
Kisvárda FC

Új szerzeményüknél a legutóbbi idényben az NB II-ben csak egy játékos szerzett több gólt.

Közelgő születésnapja alkalmából szerződéssel leptük meg Nagy Mihály Krisztiánt: a június 20-án 29. életévét betöltő támadó Ajkáról igazolt Kisvárdára. A csatár neve a télen is felmerült, de akkor nem jött össze az ügylet, mostanra azonban minden akadály elhárult, az NB II-ben az előző szezonban 17 gólig jutott játékost (ezzel holtversenyben az NB II-es góllövőlista második helyén végzett) élő szerződéséből vásároltuk ki.

„Nagyon szerettem volna NB I-ben játszani, mert úgy érzem, jól sikerült az előző szezonom – mondta érkezésének okáról és motivációjáról Nagy Mihály Krisztián. – Kapóra jött a a Kisvárda megkeresése, nagyon megörültem neki, nem is gondolkodtam sokáig, hogy elfogadjam az ajánlatot. Már télen is nagyon szívesen jöttem volna, de akkor még nem nyílott rá lehetőség. Amilyen biztatóan indult, alakulhatott volna sikeresebben a karrierem, de mostanra letisztult a gondolkodásom, és tudom, mit kell annak érdekében tennem, hogy stabil NB I-es játékos váljon belőlem. Talán még nem későn...”

Nagy Mihály Krisztián kispesti, Magyar Futball Akadémia-nevelés, onnan Kazincbarcikára, Kozármislenyre és Szentlőrincre vezetett az útja, 2018-tól volt az FC Ajka játékosa. Kisvárdai pályafutásához sok sikert kívánunk!


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2021-09-26 14:15
OTP Bank Liga, 7. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Debreceni EAC
0-2
0-0
Kisvárda Master Good
Debrecen, DEAC Sporttelep
2021-09-18 15:00
Mol Magyar Kupa, a legjobb 32 közé jutásért