Gól nélkül a Tőketerebes ellen

2019-01-23 15:58:21
Kisvárda FC

A műfüves pályán játszott szerdai edzőmeccsen nem sikerült bevenni a vendégek kapuját.

Mozgalmas csatát hozott csapatunk szerdai edzőmeccse, amelyet a szlovák másodosztályú Slavoj Trebisov ellen vívott. Az elején Gheorghe Grozavnak voltak lehetőségei, majd ugyanő a kapussal állt szemben, de egyik akcióból sem született gól.

Idővel kiderült, hogy a szlovákiai csapat is gyorsan fejlődik át támadásba, és kiegyenlítődött a meccs képe, miközben több várdai akció is les miatt hiúsult meg. A második félidei sorcsere (Matija Misic sérülés, Lucas betegség miatt nem játszott) után egyértelmű fölényben futballozott a Kisvárda, de Horváth Zoltán gólját lesállás előzte meg, Kovácsréti Márk helyzete kimaradt, a legvégén pedig Sergiu Negrut lövése a lécen csattant. Maradt a gólnélküli döntetlen.

– Ezen a csúszós pályán magunk sem vártunk sokkal többet a csapattól, örülünk, hogy senki nem sérült meg, miközben mindenkinek játéklehetőséget tudtunk biztosítani. Bosszantó, hogy ennyi helyzet kimaradt, ez bajnoki meccsen megbosszulhatja magát, ellenfelünk pedig jól alkalmazta a lestaktikát, ami ellen ugyancsak fel kell készülnünk. Egy mérkőzésünk maradt még arra, hogy a bajnokira kellően összecsiszoljuk a játékunkat – értékelt a lefújás után Dajka László vezetőedző.


KISVÁRDA MASTER GOOD–SLAVOJ TREBISOV (szlovákiai) 0–0

Várkert, 100 néző, v.: Takács J.

KISVÁRDA. 1. félidő: Felipe – Melnik, Beriosz, Ene, Vári B. – Karaszjuk, Cukalasz – Hugo Seco, Gosztonyi, Grozav – Ilics. 2. félidő: Minca – Hej, Izing, Lukjancsuk, Anderson Pico – Délczeg, Protics – Kovácsréti, Negrut, Sassá – Horváth Z.


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló