Fontos meccsek – döntően idegenben

2023-04-28 10:58:25
VLA

A felsőbb korosztályosok utaznak, a kicsik itthon játszanak. BEHARANGOZÓ

A Várda LA U19-es csapatának hétvégi, székesfehérvári mérkőzését május 24-ére halasztották, a többi korosztályban azonban pályára lépnek akadémiai legénységeink – valamennyien szombaton. A rájátszásban, illetve az országos rendszerű kiemelt bajnokságban szereplő felső korosztályos együtteseink idegenben szerepelnek, míg a legkisebbek a szerda után ezúttal is hazai pályán szerepelnek, ezúttal a kollégiumi pályán.


MLSZ ORSZÁGOS U17 A CSOPORT (1-8. HELYÉRT), 13. FORDULÓ

Szombat, 14.00: MTK Budapest (4.)–Várda LA (1.)

Belényesi Miklós, a VLA edzője: – Ismét nagyon jó csapattal találkozunk, amely harcban van a dobogóért. Ezen az összecsapáson az akarati tényező lesz az, ami dönteni fog. Mind a két csapatnak nyolc napon belül ez lesz a harmadik bajnoki mérkőzése, ilyenkor a szerencse faktornak is nagy szerepe van. Mi magunktól ugyanazt a megalkuvást nem tűrő játékot várjuk, legyőzve minden nehézséget, amit sokszor bemutattunk már. Fegyelmezetten és nagyon taktikusan kell játszanunk, nem csúszhat hiba a rendszerbe. Sérülés, eltiltott nincs, mindenkire számíthat a szakmai stáb.


MLSZ ORSZÁGOS U16 A CSOPORT (1-8. HELYÉRT), 10. FORDULÓ

Szombat, 10.00: Paksi FC (3.)–Várda LA (6.)

Katona György, a VLA edzője: – Hosszú túra vár ránk és egy nagyon kellemetlen, mélyen védekező és rögzített szituációkban erős ellenfél. Van miért visszavágni, mert a hazai meccset nagyon elrontottuk. Az utóbbi hetekben feljövőben vagyunk, bízunk benne, hogy ez a tendencia tovább nyúlik. Ez csak akkor lehetséges, ha mindenki a maximumot nyújtja és százszázalékosan összpontosít a feladatára.


MLSZ ORSZÁGOS U15 KIEMELT CSOPORT, 18. FORDULÓ

Szombat, 13.00: Diósgyőri VTK (11.)–Várda LA (8.)

Törtei Tamás, a VLA edzője:Egy hét alatt három mérkőzést játszottunk. A megszerzett hat pont csak akkor lesz igazán értékes, ha nyerni tudunk a DVTK otthonában. Szerényebb létszámmal, de tele önbizalommal utazunk a szombati bajnokira.MLSZ ORSZÁGOS U14 KIEMELT CSOPORT, 23. FORDULÓ

Szombat, 13.00: Diósgyőri VTK (10.)–Várda LA (7.)

Márton István, a VLA edzője: – Nem téveszt meg minket a Diósgyőr táblázaton elfoglalt helyezése. Egész héten azt erősítettük a fiúkban, hogy maximális koncentrációra lesz szükségünk, hogy haza tudjuk hozni a három pontot.


MLSZ ORSZÁGOS U13 ÉSZAKKELET, 23. FORDULÓ

Szombat, 12.00: Várda LA–Sajóvölgye

Deák Béla, a VLA edzője: – Játékunkat tovább kell fejlesztenünk, ugyanis az elmúlt mérkőzésen túlságosan direkt megoldásokat választottunk, ezzel kissé kapkodóvá vált a játékunk, túl sok volt benne az átmenet, ami ezeken a mérkőzéseken belefér, de a topcsapatok ellen sebezhetőek lehetünk. Ezen kell dolgoznunk és ezekből a kért dolgokból remélhetőleg a Sajóvölgye ellen sokat viszont fogunk látni.MLSZ ORSZÁGOS U12 ÉSZAKKELET, 23. FORDULÓ

Szombat, 14.00: Várda LA–Sajóvölgye

Oláh Levente, a VLA edzője: – Újabb hazai találkozó következik, a héten ez már második számunkra. Ismerve ellenfelünket, defenzív, mélyen a saját kapujának előterét megszálló csapat látogat hozzánk, amely ellen nehéz játszani. A mérkőzés elejétől a végéig szeretnénk, ha a mi akaratunk érvényesülne. A célunk nem lehet más, minthogy minél több gólt szerezve, a saját kapunk makulátlanságát megőrizve, sikerrel venni ezt az akadályt.


A borítófotón: Az U13-as csapatunk szerda után szombaton is hazai győzelemre tör

Fotó: Ombodi Tamás
next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló