Fontos lenne a jó rajt

2022-07-29 16:01:54
Kisvárda FC

NB III-as csapatunk szombaton kezdi a bajnokságot, az Eger az első ellenfél, itthon. BEHARANGOZÓ

Egy nappal a felnőtt alakulatunk előtt az NB III-ban érintett csapatunk is megkezdi bajnoki szereplését: a Kisvárda Master Good II szombaton 17.30-tól fogadja az Eger SE legénységét, amelyet a tavalyi sorozatban oda-vissza legyőzött. Azért szombaton, mert NB I-es csapatunk vasárnap fogadja a Debrecent, és attól a naptól el kellett térni.

„Az új bajnokság első meccse előtt mindig nagy a bizonytalanság, nemcsak az ellenfél erőviszonyának meghatározása, hanem saját magunk is – mondta Kocsis János, a Kisvárda Master Good II edzője. – Azért begyűjtöttük az Egerről a megfelelő információkat, többnyire fiatal játékosai vannak, és olyan jól csengő nevű rutinosabb futballisták, mint Hegedűs Dávid és Simon Attila, akik nagy segítséget jelentenek, igaz, már nem húszévesek. A mi felkészülésünk jól sikerült, minden feltétel adva is volt hozzá. Célunk, hogy jól szerepeljünk, ehhez elengedhetetlen a jó rajt, és persze az is, hogy a fiatalok fejlődjenek. Erre meglesz a lehetőségük, hiszen távozóink helyére úgymond külsős játékosok nem érkeztek, az utánpótlásból töltöttük fel a keretet.”

A sorsolás, illetve a második fordulóbeli pályaválasztói jogcsere miatt úgy alakult, hogy csapatunk az első négy játéknapon rendre hazai környezetben játszik. A beléptetési rend nem változik, szurkolóink a Vár utca felől érkezhetnek a létesítménybe, a meccs megtekintéséért 500 forintot kell fizetni, de 14 év alatt és 65 év felett ingyenes a belépés.


A KISVÁRDA MASTER GOOD II KERETÉBEN TÖRTÉNT NYÁRI VÁLTOZÁSOK

Távozott: Czene Zalán (Hajdúszoboszló), Kotroczó Péter (Kozármisleny), Jevhenij Nikolasin (Krivbasz – ukrán), Maxim Perevuznik (Jászberény), Szentes Dávid (?), Vass Ottó (Cigánd)

Érkezett: az utánpótlásból többen is


NB III KELETI CSOPORT: 1. FORDULÓ

KISVÁRDA MASTER GOOD II–EGER SE

Várkerti Sporttelep, szombat, 17.30

Vezeti: Tóth Tamás (Balla Levente, a másik asszisztenst a szövetségi küldés nem nevezte meg)


next match
Kisvárda Master Good
Zalaegerszegi TE FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-02 14:30
OTP Bank Liga, 23. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Tiszakécskei LC
0-3
0-0
Kisvárda Master Good
Tiszakécske, Városi Sportcentrum
2024-02-28 18:00
Mol Magyar Kupa, nyolcaddöntő