Folytatnák az idegenbeli remeklést

2020-08-25 16:30:48
Kisvárda FC

A gyöngyösi és miskolci sikerek után Tiszaújvárosba is győzelmi szándékkal utazik tartalékcsapatunk – BEHARANGOZÓ

Amíg NB III-as csapatunk vasárnapi mérkőzése előtt azt óhajtottuk, hogy szakadjon meg a sorozata, addig szerdára vonatkozólag azt kívánjuk, bárcsak folytatódna. Az otthonában továbbra is nyeretlen (a rossz széria sajnos a DVSC II elleni vasárnapi mérkőzésen sem szakadt meg, 1–3) Kisvárda Master Good II ugyanis idegenben még százszázalékos, és ezt a szokását a szerdán 17.30-kor kezdődő tiszaújvárosi meccse után is megőrizné.

„Az a cél, hogy minden meccsen a lehető legjobban szerepeljünk, így természetesen a harmadosztály egyik legtradicionálisabb csapatának otthonában is ez a célunk – mondta Szabó Balázs, tartalékcsapatunk edzője. – A munka dandárját a fiataloknak kell elvégezniük, de várjuk a segítséget az első csapatból érkező játékosoktól is. Akadnak hiányzóink, de azért olyan bő a keretünk, hogy ezt át tudjuk hidalni. A Tiszaújvárossal a felkészülési időszakban úgy játszottunk egyfélidős, vagyis inkább ötvenperces mérkőzésen egy egyes döntetlent, hogy akkor még a játékostesztelések időszakát éltük, és az első csapatból nem kaptunk játékost. Egyértelmű, ha sikeresek akarunk lenni, a védekezésünket kell stabilizálni, nem szabad annyi lehetőséghez jutni az ellenfeleket, ahogy az eddig történt.”

A Tiszaújváros jól kezdte a bajnokságot, egyedüli csapatként szerzett eddig pontot (1–1) az azóta listavezető Jászberénnyel szemben, majd kétszer is nyert, a legutóbbi két fordulóban viszont veszített, így ellenfelünket is a javítás vágya vezényli.


NB III KELETI CSOPORT, 6. FORDULÓ

Szerda, 17.30: Tiszaújvárosi FC (9.)–Kisvárda Master Good II (14.)

V.: Gál P.


A borítófotón: A sárga mezes Tiszaújvárossal július 11-én, Cigándon játszott edzőmeccset II-es csapatunk


next match
Paksi FC
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-3
4-0
Mezőkövesd Zsóry FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-05-12 14:15
OTP Bank Liga, 32. forduló