Folytatás feltöltődve

2020-05-21 18:51:00
Kisvárda FC

Balhátvédünk számára nagyon sokat jelentett, hogy két hónap után két napot tölthetett együtt a családjával.

Ahogy arról korábban írtunk, családos játékosaink közül Rados Protics (borítófotónkon jobbra) volt az egyedüli, akit a karantén és a határok lezárása elvágott a családjától. A határzárak feloldása után azon balhátvédünk is hazautazhatott a vajdasági Újvidékre, hogy megölelhesse március eleje óta nem látott szeretteit.

„A Debrecen elleni edzőmeccs után indultam haza, és a vezetéstől kaptam egy plusz nap szabadságot, így csak kedden kellett bekapcsolódnom a heti edzésmunkába. Ezúton is köszönöm ezt a lehetőséget Révész Attila sportigazgatónak és Bódog Tamás vezetőedzőnek – mondta végre őszinte mosollyal az arcán Rados Protics. – A visszatérésem után elvégezték rajtam a koronavírus-tesztet, így nem volt akadálya annak, hogy a többiekkel edzhessek. Fantasztikus pillanat volt, amikor újra megláttam a családomat, és megölelhettem őket. A kisebbik lányom mindössze négy hónapos, ő csak nézett rám, biztos azt gondolta, hogy ki ez az idegen. Jó volt otthon lenni, feltöltött az a két nap, amit a családommal tölthettem. Az erőltetett bajnoki hajrá nem teszi majd lehetővé, hogy a bajnokság végéig hazamehessek, és innentől kezdve a Diósgyőr elleni szombati edzőmeccsre valamint a bajnoki menetelésre koncentrálok.”

Csapatunk számára május 30-án, az Újpest elleni hazai mérkőzéssel folytatódik a bajnokság, előtte ezen a szombaton, tehát május 23-án a Diósgyőrrel, Miskolcon játszunk zártkapus edzőmeccseket 11 és 13 órától.


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló