Folytatás a Filo SE ellen

2021-03-19 14:20:56
VLA

Legidősebb kiemelt szekciós csapataink mérkőzése – BEHARANGOZÓ

Újabb hétvége, újabb mérkőzés! Utánpótlás szinten a kiemelt korosztályos csapataink közül a hétvégi mérkőzések sorozatát legidősebb szekciós csapataink nyitják, ugyanis a Regionális bajnokság Északkelet csoportjának 16. fordulójában a Filo SE utánpótláscsapatait látjuk vendégül.

A kisebbeknél akadémiánk növendékei a bajnoki táblázat élén szerepelnek továbbra is hibátlan teljesítménnyel, összesen 39 pontot gyűjtve, ami mellé +137-es gólkülönbség párosul. Aktuális ellenfelünk a 9. helyen áll négy győzelemmel, két döntetlennel és kilenc vereséggel. A csapatok őszi találkozóján 10–0-s VLA-siker született.

„Nagyon boldogok vagyunk, hogy nem maradt el a mérkőzés, és ezen a hétvégén újra játszhatunk. Felkészültünk erre a bevetésre, igaz, hogy az ősszel sikerült több góllal őket legyőzni, de minden mérkőzés más, komolyan vesszük ezt a találkozót is, szeretnénk továbbra is megtartani a veretlenségünket és begyűjteni a három pontot” – nyilatkozta Révész Csaba, U17-es edzőnk.

A 19 év alatti korcsoportban szintén a tabella élén áll a VLA csapata, ők is hibátlan teljesítménnyel és +104-es gólkülönbséggel. A Filo SE azonos korosztályú legénysége a 10. pozícióból várja a hétvégi találkozót, a bajnokság első szakaszában pedig 4–1-re nyert csapatunk.

„Hazai pályán nem lehet más célunk, mint a győzelem, valamint ismét kapott gól nélkül letudni a mérkőzést. Remélem ez jó játékkal és eredményes helyzetkihasználással fog párosulni. Ha ez sikerülni fog, akkor elégedett leszek a srácok teljesítményével” – mondta a mérkőzést megelőzően Ádámszki Róbert, a VLA U19-es edzője.

Regionális U19 Észak-Kelet, 16. forduló

Szombat, 12.00: Várda LA (1.) – Filo SE (10.)

Regionális U17 Észak-Kelet, 16. forduló

Szombat, 10.00: Várda LA (1.) – Filo SE (9.)
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló