Fölényes győzelmet aratott az U13 és az U12

2021-03-13 11:48:06
VLA

Középső szekciós csapataink egy pontot szereztek a Fradi korosztályai ellen.

Akadémiánk U19-es csapata már túl van a hétvégi bajnoki kötelezettségén, a többi korosztály mérkőzéseinek alakulását itt követhetik figyelemmel.


MLSZ ORSZÁGOS U15, 19. FORDULÓ

Várda LA – Ferencvárosi TC 0–1 (0–1)

VLA: Kubarics – Tenkacs, Rózsa S., Kereszti, Scsadej (Kovács K., a szünetben), Babják, Ésik, Tercza, Racskó, Veress, Bilous. Edző: Szabó Balázs

Szabó Balázs: – A végeredmény nem tükrözi hűen a mérkőzés képét, ugyanis a mérkőzés túlnyomó részében uraltuk és irányítottuk a játékot, egy szögletszituáció után megszerezte a vezetést, és egyben a győzelmet a Ferencváros. A második félidőben volt több jó lövésünk, támadásunk, sok pontrúgásunk is, de sajnos gólt nem sikerült szereznünk ezekből. Sajnálom a srácokat, hiszen úgy játszottak, hogy pontot, pontokat akarnak szerezni, ez azonban nem sikerült. A második játékrészben mutatott játékra, úgy gondolom, hogy lehet építeni a jövőben.

MLSZ ORSZÁGOS U14, 19. FORDULÓ

Várda LA – Ferencvárosi TC 3–3 (2–0)

VLA: Kobilinszkij – Szabó M., Perpék, Németh V., Badari, Osztrovka, Kun Á., Kiss I., Kancsij, Molnár M., Kozma Zs. Edző: Márton István

Gól: Kun Á. (28.), Perpék (37. és 67.)

Márton István: – Az első félidőben nagyon jó iramot diktáltunk, és amit elterveztünk, azok ültek is, ezekből sikerült kétgólos előnyt szerezni. Tudtuk, hogy a második félidőben felívelésekre számíthatunk a Fraditól, mivel jó rúgó és jó felépítésű, jól fejelő játékosaik vannak, erre készültünk is, de sajnos nem tudtuk megfelelően kivédekezni. Kettő kettő után tudtunk újítani, és újra vezetést szerezni, amikor már, úgy gondolom, nem volt benne a mérkőzésben az egyenlítés, akkor a Fradi a hírnevéhez méltó segítséget kapott egy megyénkbeli illetőtől... Ez a magas színvonalú mérkőzés sokkal színvonalasabb játékvezetést érdemelt volna.


MLSZ KIEMELT U13 ÉSZAK- KELET, 11. FORDULÓ

Salgótarjáni BTC – Várda LA 0–8 (0–6)

VLA: Korbács – Polyák, László Á., Erdős Zs, Király M., Buda M., Máté Cs., Hodovanec, Pfajfer, Ablonczy, Pekarik. Csereként pályára lépett: Nagy Á. (kapus), Bíró B., Iski B., Zámbori, Iski L., Juhász G., Bobal, Amászta. Megbízott edző: Fejér Márkó

Gól: Buda M.(3., 22. és 29.), Pfajfer (24., 26 és 44.), Ablonczy (6.), Iski L. (46.)

Fejér Márkó: – Sajnos, ezt a mérkőzést sportszakmai szempontból nagyon nehéz lenne értékelni. A srácoknak a győzelemhez gratulálok, amit a csapat Kovács Olivér kapusunk mielőbbi visszatérésére ajánlja.


MLSZ KIEMELT U12 ÉSZAK- KELET, 11. FORDULÓ

SBTC – Várda LA 0–15 (0–7)

VLA: Nagy Z. – Oláh K., Kedves, Osztroha, Borimszkij, Gombkötő, Szarvas, Nagy M., Kiss R. Csereként pályára lépett: Jakab B. (kapus), Ferkó, Kristin, Torma, Harsányi. Edző: Törtei Tamás

Gól: Galamb V. (öngól, 1. és 43.), Borimszkij (7. és 58.), Kedves (11. és 56.), Nagy M. (14.), Kiss R. (29., 30. és 36.), Osztroha (31.), Szarvas (53.), Ferkó (30., 51. és 54.)

Törtei Tamás: – A mérkőzés előtt szándékosan nem mondtam ki a gyerekeknek, de abszolút ilyen nagy különbségű győzelemre számítottam. A labdatartás, a passzok, a védekezés, a támadás és minden egyéb nagyon jól működött, ezt a srácok nagyon jól teljesítették, büszke vagyok a csapatra. Két döntetlen után ilyen nagyon jól jött a mérkőzés a gyerekeknek és remélem, hogy ezen az úton megyünk tovább.


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló