Felipe nem eladó!

2019-01-31 21:55:08
Kisvárda FC

A szurkolói ankéton kiderült, hogy a brazil kapusért komoly kérő jelentkezett a télen.

Révész Attila sportigazgató az átigazolásokkal kapcsolatos kulisszatitkokat is megosztott a jelenlévőkkel. Beszélt arról, hogy…

„…bár Felipéért komoly vevő jelentkezett, ötszázezer eurót is fizetett volna érte, végül úgy döntöttünk, hogy a brazil kapus nem eladó. Miután a decemberi három mérkőzésünk jól sikerült, helyzetbe hoztuk magunkat a bennmaradást illetően, és ebben a harcban Felipére továbbra is úgy számítunk, mint a csapat egyik nélkülözhetetlen játékosára. Más lenne a helyzet, és talán nem is ezek a játékosok ülnének most itt, ha nagyobb lenne a lemaradásunk, de ebben a helyzetben igyekeztünk megtartani az értékeinket és tovább erősíteni a csapatot. Szerettük volna, ha nálunk marad Artem Milevszkij is, de ő nevelőklubjától, a Dinamo Breszttől még kétéves szerződési ajánlatot kapott, mint játékos, aztán pedig sportigazgatóként folytathatja. Élő szerződése volt, megtehettük volna, hogy itt tartjuk, de a feje nem lett volna itt. Jól érezte magát, korrekt volt az elválásunk is, fájdalomdíjként kéthavi fizetését visszafizette a házipénztárba.”

Aztán arról is, hogy…

„…belső védőt mindenképpen akartunk igazolni. Teodorosz Beriosz, Ene Kornél és Izing Martin személyében csak három, ezen a poszton bevethető futballistánk volt, az ősszel Vári Barna többször is kényszerből szerepelt ezen a poszton. Luzerni kapcsolatunk révén találtunk rá egy koszovói válogatott játékosra, aki azonban a szerződtetése előtt megsérült, és bár a Milánóban végzett orvosi vizsgálat alapján nem súlyos az állapota, de hetekre kidőlt, majd még három hét lett volna a teljes felépülése, és akkor már a szezon felénél jártunk volna. A játékossal kapcsolatban maradunk, a nyáron is szó lehet a megszerzéséről. Így került képbe Anton Kravcsenko, akit korábbi játékosunk, a Fradi elleni kiállítása után tőlünk távozó Anton Sinder ugyan szeretett volna lebeszélni arról, hogy ide igazoljon, végül nekünk és az ukrán csapattársainak is sikerült meggyőzniük arról, hogy érdemes ide jönnie.”


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló