Felfedezett – holtversenyben

2019-12-23 17:01:27
Kisvárda FC

Az élvonalbeli klubok tulajdonosai, vezetői az év felfedezettjére szavaztak a csakfoci.hu portálon.

Az ezt megelőző híradásunkból az is kiderül, hogy a fiatal játékosok percei egyre apadnak az NB I-ben, ebből adódóan az élvonalbeli klubok tulajdonosai, elsőszámú vezetői nem voltak könnyű helyzetben, amikor az őszi szezon felfedezettjére kellett szavazniuk. Nem véletlen, hogy többen is olyan játékosra voksoltak, akik már a korábbi években is letették a névjegyüket az élvonalban, harmincon túli és a harmadik ikszhez közel járó futballista (Cseri Tamás, illetve Sigér Dávid) is kapott szavazatot...

Játékosunk, Kovácsréti Márk viszont azok közé tartozik, aki ősszel mutatkozott be az élvonalban, így őt joggal tekinthetünk olyan futballistának, aki az elmúlt hónapokban robbant be az NB I-be. Ezt ketten is értékelték, hiszen Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke és Végh Gábor, a Zalaegerszeg tulajdonosa is rá adta a voksát a csakfoci.hu által meghirdetett szavazáson. Ezen voksok birtokában Kovácsréti Márk a zalaegerszegi Bolla Bendegúzzal és a Mol Fehérvár FC játékosával,a Puskás-díjas Zsóri Dániellel együtt holtversenyben az élen végzett.

A szavazás egyik szabálya az volt, hogy a saját klub játékosára nem lehetett voksolni, pedig nyilván Révész Attila kisvárdai sportigazgató jelölésére is számíthatott volna játékosunk.


next match
Paksi FC
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-04-23 20:00
Mol Magyar Kupa, elődöntő
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Ferencvárosi TC
0-0
0-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló