Felfedezett – holtversenyben

2019-12-23 17:01:27
Kisvárda FC

Az élvonalbeli klubok tulajdonosai, vezetői az év felfedezettjére szavaztak a csakfoci.hu portálon.

Az ezt megelőző híradásunkból az is kiderül, hogy a fiatal játékosok percei egyre apadnak az NB I-ben, ebből adódóan az élvonalbeli klubok tulajdonosai, elsőszámú vezetői nem voltak könnyű helyzetben, amikor az őszi szezon felfedezettjére kellett szavazniuk. Nem véletlen, hogy többen is olyan játékosra voksoltak, akik már a korábbi években is letették a névjegyüket az élvonalban, harmincon túli és a harmadik ikszhez közel járó futballista (Cseri Tamás, illetve Sigér Dávid) is kapott szavazatot...

Játékosunk, Kovácsréti Márk viszont azok közé tartozik, aki ősszel mutatkozott be az élvonalban, így őt joggal tekinthetünk olyan futballistának, aki az elmúlt hónapokban robbant be az NB I-be. Ezt ketten is értékelték, hiszen Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke és Végh Gábor, a Zalaegerszeg tulajdonosa is rá adta a voksát a csakfoci.hu által meghirdetett szavazáson. Ezen voksok birtokában Kovácsréti Márk a zalaegerszegi Bolla Bendegúzzal és a Mol Fehérvár FC játékosával,a Puskás-díjas Zsóri Dániellel együtt holtversenyben az élen végzett.

A szavazás egyik szabálya az volt, hogy a saját klub játékosára nem lehetett voksolni, pedig nyilván Révész Attila kisvárdai sportigazgató jelölésére is számíthatott volna játékosunk.


Latest match
Kecskeméti TE
1-0
0-0
Kisvárda Master Good
Kecskemét, Széktói Stadion
2023-05-26 18:15
OTP Bank Liga, 33. forduló