Felértékelt Leoni

2021-08-03 16:37:37
Kisvárda FC

Két válogatottban összesen hat helyet vittünk el – és még a kispadot is!

Az első fordulóban, a Ferencváros 2–1-es legyőzése alkalmából nyújtott egyéni teljesítmények alapján Matheus Leoni és Ötvös Bence a Nemzeti Sportnál és a csakfoci.hu-nál is bekerült a forduló válogatottjába. A szakportál még van egy kisvárdai az álomcsapatban, Jaroslav Navrátil is tagja a legjobbnak vélt tizenegyben, amelyet a kispadról Joao Janeiro, csapatunk vezetőedzője irányít.

Az NS osztályzatokkal értékeli a játékosokat, Ötvös és Leoni (miként még Navrátil is) 7-es osztályzatot kapott, az egyenlők között pedig brazil balhátvédünket látták a legjobbnak – ő lett a forduló játékosa. Ugyancsak tagja lett az első játéknap legjobbnak vélt csapatának jobbhátvédünk, Hej Viktor (6). A forduló játékosa, Leoni teljesítményét így látták: „Nem kérdés, a brazil balhátvéd tette a legtöbbet a Kisvárda győzelméért a Ferencváros elleni mérkőzésen. A 29 éves futballista a védekezésben szinte hibátlan teljesítményt nyújtott, nem sok teret engedett Olekszandr Zubkovnak és Henry Wigónak. A második félidő elején lőtt gólja parádés volt, nagyszerűen talált külsővel a Fradi kapujába, nem véletlenül lett a forduló legszebb gólja. Emellett mezőnyben rengeteg labdát szerzett, amelyeket többségében jól, játszott meg."

A csakfoci.hu szövegesen értékel, a kisvárdai játékosokat és edzőt az alábbiak szerint.

Matheus Leoni: „A kisvárdaiak legjobbja volt a Fradi ellen. Hatalmas érdemei voltak abban, hogy csapata győzni tudott a Groupama Arénában. Rengeteget futott, segítette a támadásokat és bal külsővel lőtt egy klasszis gólt, amivel vezetést szerzett csapatának."

Ötvös Bence: „A várdaiak egyik leghatékonyabb játékosa volt, előbb Leoninek majd pedig Navratilnak osztott ki egy gólpasszt, így nem kis érdemeket szerzett abban, hogy legyőzték a Fradit."

Jaroslav Navrátil: „Leoni mellett ő is átlagon felüli teljesítménnyel rukkolt elő. Az első gólt megelőző akció is tőle indult, majd a 64. percben egy hidegvérű mozdulat után gurított Bogdán mellett a jobb sarokba."

Joao Janeiro: „Ennél jobb debütálásról nem is álmodhatott volna a portugál edző. Úgy hozták el a három pontot a Fradi otthonából, hogy tulajdonképen nem forgott veszélyben a győzelmük."

next match
Kisvárda Master Good
Ferencvárosi TC
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló