Felemás mérleggel

2022-01-31 20:06:46
VLA

Futsalos lányaink két bajnokit is játszottak

Sűrű volt a program futsalosainknak, ugyanis három napon belül két bajnoki mérkőzést is játszottak a lányok, egyet idegenben, a Nyírbátor otthonában, egyet pedig a Cigánd ellen hazai pályán. Előbbi egy előrehozott bajnoki mérkőzés volt a szokásostól eltérő módon ezúttal nem hétköznap, hanem hétvégi időpontban, ugyanis szombaton délelőtt látogattunk el megyebeli ellenfelünk otthonába. A mérkőzés jól kezdődött számunkra, ugyanis Farkas Felícia találatával megvolt az előny a szünetben, amit a második félidő elején a csapatkapitány Szabó Lilla megduplázott. Ekkor úgy tűnt meglesz zsinórban a hatodik győzelmünk is, azonban a mérkőzés utolsó tíz percében a hazaiak új erőre kaptak és két gólos hátrányukat ledolgozva visszajöttek a mérkőzésbe. A hajrában a Nyírbátornak sikerült megszerezni a vezetést is, amire a mieinknek már nem volt válasza, így sajnos elszenvedtük idei első vereségünket.

A másik találkozót hétfő délután hazai környezetben játszotta csapatunk, amelynek ellenfele a Cigánd együttese volt. A lányok szemében ott volt az előző elveszített mérkőzés utáni bizonyítási vágy, ami gólzáporos, végig irányított és kézben tartott találkozót eredményezett. Az első játékrész végén hat gól volt csapatunk előnye, amit a második félidőben további két találattal még meg tudtak fejelni, így kialakítva a 8–0-s végeredményt.


MEGYEI LÁNY U17 FUTSAL, 17. FORDULÓ:

Nyírbátori LSE–Várda SE 3–2 (0–1)

VSE: Lovas L. – Szabó L., Szabó K., Sütő B., Farkas F. Csereként lépett pályára: Pető H. – Pethő Zs., Ragány A., Jávor Sz., Kőrösi K., Gonda B.

Gól: Farkas F., Szabó L.


MEGYEI LÁNY U17 FUTSAL, 14. FORDULÓ:

Várda SE–Cigánd SE Futsal 8–0 (6–0)

VSE: Pető H. – Szabó L., Szabó K., Pethő ZS., Kőrösi K. Csereként lépett pályára: Vedres K., Nyalka L., Ragány A., Jávor Sz., Márta R., Gonda B., Lovas L.

Gól: Márta R. 4, Gonda B. 2, Jávor Sz., Szabó K.


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló