Félbeszakítják az NB III-as bajnokságot

2020-11-09 19:30:41
Kisvárda FC

Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke 21 órakor tesz bejelentést: az utánpótlás-bajnokságok is félbeszakadnak.

Csányi az M4 Sportnak elmondta, a férfi NB I és NB II, valamint a női NB I folytatódik (azok is zárt kapuk mögött), a férfi NB III és a megyei bajnokságok, illetve a női NB II, valamint az utánpótlás-sorozatok viszont nem. Orbán Viktor miniszterelnök délelőtt közölte, a koronavírus-járvány miatti óvintézkedések részeként szerdán nulla órától tilossá válik az amatőr csapatsport, amennyiben az Országgyűlés megadja a kormány számára a rendkívüli felhatalmazást. A korlátozásokat harminc napra vezetik be, de szükség esetén meghosszabbíthatják.

„Látva a számokat és a vírus terjedését, nem lehet olyan szigorú intézkedést hozni, amit ne tartanánk indokoltnak. Bármennyire is szeretjük a futballt, és szerettünk volna a nézők kedvében járni, most sokkal fontosabb, hogy minél kevesebben fertőződjenek meg, és minél kevesebben haljanak meg” – nyilatkozta az MLSZ elnöke, akit az m4sport.hu oldal idézett.

A teljes beszélgetés hétfőn 21 órától az M4 Sport Góóól! 2 című műsorában látható.


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló