Fejes- után bombagól

2020-07-22 15:06:06
Kisvárda FC

Mindkét félidőre egy-egy találat jutott a Kazincbarcika elleni szerdai edzőmeccsen.

Közel egy hónap után újra hazai környezetben mérkőzhetnek meg játékosaink a kiváló minőségű kisvárdai játéktéren. A Kisvárda Master Good–Kazincbarcika edzőmeccs 18 órától kezdődik a Várkerti Stadionban. A mérkőzést szurkolók is megtekinthetik, az A2-es szektort nyitjuk meg a számukra. A belépés ingyenes. A találkozót élő eredménykövetéssel követhetik nyomon.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS

KISVÁRDA MASTER GOOD–KAZINCBARCIKAI SC 2–0 (1–0)

Kisvárda, Várkerti Stadion, 400 néző, v.: Karakó

Kisvárda. 1. félidő: Dombó – Melnik, Ene, Rubus, Lakatos Cs. – Lucas, Karaszjuk – Hej, Cukalasz, Kovácsréti – Viana. 2. félidő: Odincov – Czene, Ene, Avetiszjan, Baranyai Á. – Szimovics, Szőr – Himics, Cukalasz, Riznicsenko – Jelena. Vezetőedző: Supka Attila

Kazincbarcika: Horváth L. (Fila) – Iszák (Korbély), Oltean (Krebsz), Fótyik (Dávid Z.), Farkas A. (Zahorán) – Toma, Németh T. (Szűcs K.), Krausz, Tóth L. (Oldal T.) – Berki (Tóth B.), A. Kovác (Kismarton). Vezetőedző: Vitelki Zoltán

Gólszerző: Cukalasz (1–0) a 19., Riznicsenko (2–0) az 54. percben

____________________________________________________________________________________________________________________________________________

>> Játékosaink már kaptak a mai napon terhelést, Supka Attila egy alapozáshoz illő két órás tréninget tartott a délelőtt folyamán. Az új szerzemények közül Lakatos Csaba a kezdőcsapatban kapott helyet, Horváth Zoltán viszont kisebb combsérülése miatt pihenőt kapott.

>>5. perc: Lucas 23 méteres lövése a jobboldali kapufán csattant.

>> 12. perc: Mint a Puskás elleni legutóbbi hazai meccsen, Kovácsréti most is szép lövőcselt mutatott be a tizenhatoson belül, majd 10 méterről jobbal a jobb alsó sarok mellé lőtt.

>> 16. perc: Kovácsréti a Viana által elé pörgetett labdát nagy helyzetből, 10 méterről a kapusba lőtte, az ismétlés után elment a labda a kapu előtt.

>> 19. perc: Ott a vezető gól! Viana lövését blokkolták, de csatárunk a labda után ment, jobbról, az alapvonalról középre adott, Cukalasz pedig 6 méterről a kapu bal oldalába fejelte a labdát, 1–0.

>> 22. perc: Kovácsréti harmadszor – balról középre lőtt labdája elment a becsúszó Viana előtt és a baloldali kapufa mellett is. Ivószünet.

>> 30. perc: Cukaalsz harcolt ki szabadrúgást 19 méterre a kaputól. A szabadrúgást Kovácsréti végezte el, és ballábas lövése a jobb felső sarok fölé szállt.

>> 33. perc: Kovácsréti visszagurított labdáját Cukalasz lőtte rá 16 méterről, Horváth László a bal sarok felé vetődve fogta meg.

>> 44. perc: Karaszjuk próbálkozott 18 méterről, labdája a kapu jobb oldala mellett süvített el.

>> Vége az első félidőnek.

>> 46. perc: Supka Attila csaknem teljes sort cserélt, egyedül Cornel Ene (csapatkapitányként) és a gólszerző Sztavrosz Cukalasz maradt az első félidei csapatból. Barcikai oldalon négy változtatás volt.

>> 51. perc: Előbb Szőr távoli lövését bokszolta ki Fila, majd Cukalasz elől mentettek szögletre.

>> 53. perc: Himics átadásából Szimovics lőtt középről, de blokkolt labdája lelassulva jutott el Filáig.

>> 54. perc: Riznicsenko lőtt kapura a tizenhatos sarkától, és hatalmas gólt ragasztott a jobb felső sarokba, 2–0.

>> 70. perc: Szőr ragyogó labdával indította a kezdőkörből a jobb oldalon megiramodó Himicset, ő két csel után Riznicsenkót akarta megjátszani, de labdája nem jutott el a társáig, mert a barcikaiak szögletre mentettek.

>> 75. perc: Tűzijáték a barvikai kapu előtt, Jelena fejesét a kapus védte, aztán Szimovics fejesét blokkolták, majd Cukalasz rontott nagy helyzetben.

>> 80. perc: jobboldali szöglet után Oldal fejese ment el keresztben a hazai kapu előtt.

>> 85. perc: Riznicsenko jobboldali szöglete után középről Szimovics fejelt fölé.

>> 86. perc: Szőr indította Riznicsenkót, akinek baloldali beadásából Jelena lőtt 12 méterről a bal sarok mellé.

>> Vége a mérkőzésnek, amelyet végig uralva, magabiztos játékkal nyertünk meg, miközben a keret valamennyi, jelenleg bevethető labdarúgója legalább egy félidőnyi lehetőséghez jutott.


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló