Fejben dől el minden

2022-02-23 15:07:14
Kisvárda FC

A csapattársakkal együtt meglátogattuk játékosunkat, Czérna Eriket, aki február 6-án szenvedett súlyos sérülést. VIDEÓ

Február 6-án, NB III-as csapatunk tiszaújvárosi edzőmeccsén szenvedett súlyos sérülést, szárkapocscsonttörést élvonalbeli csapatunk 18 éves játékosa, az U19-es válogatott Czérna Erik. A középpályás azóta fekvőgipszet visel, amelytől csütörtökön szabadulhat majd meg, onnantól kezdve könnyebb lesz a mozgása.

A „szobafogság” utolsó napján csapatunk részéről meglepetésszerűen Erős Gábor vezetőedző, valamint a játékostársak közül Dombó Dávid, Gosztonyi András, Ötvös Bence és Szőr Levente látogatta meg Eriket papi otthonában. Nem érkeztek üres kézzel, a csapat nevében egy hatalmas gyümölcskosarat adtak át a lábadozó futballistának, hogy a vitaminháztartása is biztosított legyen, Gosztonyi András pedig a „Fejben dől el” című könyvet is magával hozta. A mű sportpszichológiai esetekkel foglalkozik, olyannal is, amibe most fiatal titánunk került.

Mi a magunk részéről a Nemzeti Sport szerdai számát vittük el Eriknek, kicsit a szívét fájdítva, de azért is, hogy erőt merítsen belőle. A sportnapilap csapatképet közölt a Spanyolországban edzőtáborozó U19-es válogatottról, amelynek soraiban most ő is ott lehetne, ha nem történik meg a baj. Czérna Erik elárulta, a kezdeti sokk után most már pozitívan gondolkodik, és április közepén már szeretne labdába rúgni.

A játékostársak a csapat jókívánságát is magukkal vitték, amihez mi is csatlakozunk újra: gyors felépülést, Erik!

A csapattársak látogatásáról készült kisfilm itt tekinthető meg:

Related video

next match
Paksi FC
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-3
4-0
Mezőkövesd Zsóry FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-05-12 14:15
OTP Bank Liga, 32. forduló