Fájdalmas szezonzárás

2019-11-30 13:39:31
VLA

Utánpótláshíradó: Semmi nem akart sikerülni a Vasas Kubala Akadémia elleni meccseken.

Utánpótláskorú csapataink közül a legtovább az élvonalban szereplő U15-ösök és U14-esek húzták, számukra a Vasas Kubala Akadémia elleni szombati meccsek jelentették az évzárást. A búcsú nem sikerült jól, mindkét csapatunk vereséget szenvedett. Az U14-esek közel jártak ahhoz, hogy a kétgólos hátrányból egyenlítsenek, a mutatott játék alapján meg is érdemelték volna, de csak a szépítésre futotta. A nagyobbaknak ezúttal nem sok esélyük mutatkozott a pontszerzésre, bár ha szünet előtt nem kapnak büntetőt, és nem kerülnek kétgólos hátrányba, akkor talán minden más.


MLSZ U15 I. OSZTÁLY, 15. FORDULÓ

Várda LA–Vasas Kubala Akadémia 0–4 (0–2)

VLA: Popovych – Lukecha (Kovalchyn), Ténai, Vojtkó, Juhász Dávid – Babych, Adu, Kosovshchuk – Napuda (Jávor A.), Ivanicja (Romanchuk), Puporka (Széll). Edző: Révész Csaba

Révész Csaba: – Sajnos, elfáradtunk az őszi szezon végére, amit ez a vereség is jól mutat. A téli szünetben fel kell töltődnie a csapatnak, és tavasszal tovább kell fejlődnünk, hogy még eredményesebbek legyünk.


MLSZ U14 I. OSZTÁLY, 15. FORDULÓ

Várda LA–Vasas Kubala Akadémia 1–2 (1–2)

VLA: Kovács M. – Kovács K. (Kőrizs Á.), Racskó, Tenkach, Kozyk (Juhász Dominik) – Rózsa S., Babjak (Krisztián A.), Kereszti – Dócs, Scsadej (Gégény), Kereszti. Edző: Deák Béla

Gól: Racskó

Deák Béla: – A mérkőzés elején védekezésben elkövetett két hibánkat az ellenfél könyörtelenül kihasználta, így hiába játszottunk végig mezőnyfölényben, csak a szépítésre futotta. A korai hátrány még inkább kedvezett a vendégcsapat kontrajátékának, a betömörülő védekezésüket nem tudtuk kellő hatékonysággal bontani sem a tengelyben, sem a széleken. Az eredmény tudata pedig még direktebbé tette a játékunkat, amit kapkodást eredményezett. Megyünk tovább, és igyekszünk javítani!


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló