Ezt a feladatot is meg kell oldani!

2023-09-23 07:51:39
Kisvárda FC

Tíz nap meccsnélküliség után lép ismét – hazai – pályára NB III-as legénységünk. BEHARANGOZÓ

A két héttel ezelőtti, Tiszafüreden aratott emlékezetes, 4–3-as győzelmet hozó mérkőzés volt az utolsó, amit „menetrend” szerint játszott NB III-as tartalékcsapatunk, majd bepótolta a Sényő ellen félbeszakadt megyei rangadót (2–2). Az elmúlt tíz nap tétmeccs nélkül telt, mivel a kupaforduló miatt a harmadosztályban nem rendeztek bajnokit. Vasárnap azonban újabb, ráadásul hazai mérkőzés következik, az ellenfél a Diósgyőr II lesz a Várkertben a Vár utca felőli pályán.

„Ezúttal is úgy lépünk pályára, mint minden egyes fordulóban, azaz szeretnénk megnyerni a mérkőzést – mondta a Kisvárda Master Good II edzője, Gerliczki Máté. – Újabb második számú csapat látogat hozzánk, így ez alkalommal is lesznek ismeretlen tényezők, hiszen ilyenkor nem tudható, hogy lesznek-e visszajátszóik, és ha igen, akkor kik. A mi csapatunk rendben van, bár akadnak játékosok, akik kisebb sérüléssel bajlódnak, így még nem tudható, hogy bevethetők lesznek-e. Mindezek ellenére nincs más hátra, mint előre, meg kell oldanunk ezt a feladatot.”

A mérkőzés az itthon megszokottak szerint 11 órakor kezdődik, 500 forint a belépőjegy ára, de a 14 év alattiaknak és a 65 év felettieknek nem kell jegyet váltaniuk.


NB III ÉSZAKKELETI CSOPORT: 8. FORDULÓ

KISVÁRDA MASTER GOOD II (3.)–DIÓSGYŐRI VTK II (10.)

Várkerti Sporttelep, vasárnap, 11.00

Vezeti: Török Mihály (Juhász Bálint, Gergely Márton)


next match
Kisvárda Master Good
Paksi FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-02-25 15:00
OTP Bank Liga, 22. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Mezőkövesd Zsóry FC
1-2
1-1
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd, Városi Stadion
2024-02-17 15:30
OTP Bank Liga, 21. forduló