Ez már így féltucat!

2021-05-16 15:30:12
Kisvárda FC

Egymást követő hatodik mérkőzését is megnyerte NB III-as tartalékcsapatunk, a Putnok elleni meccsről ÉLŐ STREAMKÖZVETÍTÉSBEN számoltunk be.

NB III KELETI CSOPORT: 36. FORDULÓ

KISVÁRDA MASTER GOOD II–PUTNOK FC 1–0 (0–0)

Kisvárda, Várkerti Sporttelep, zárt kapuk mögött, v.: Gál P.

KISVÁRDA II: Odincov – Kramár (Adu, 92.), Vass O., Rubus, Sikorszki – Szőr, Avetiszjan – Szavcsenko (Szentes D., a szünetben), Czérna (Honcsar, 80.), Gyüre (Mihalik, a szünetben) – Himics (Gosztonyi, 69.). Edző: Kocsis János

PUTNOK: Asztalos G. – Keményffy (Magyar M., 38.), Sramkó, Gubacsi, Mertse (Katona B., 77.), Zimányi, Galambosi (Takács T., 82.), Kelemen M., Madarász J. (Csirszki, 77.), Krén, Ádám F. Edző: Koszta Péter

Gól: Szentes D. (1–0) a 74. percben

Kocsis János: – A mérkőzés sajnálatos eseménye a vendégek játékosának sérülése volt, bízunk benne, hogy nem lesz olyan komoly, mint amilyennek elsőre látszott. Az örömteli esemény pedig a mi oldalunkon történt, hiszen a mindössze tizenhat éves Adu Adrián kiérdemelte azt a teljesítményével, hogy a felnőtt bajnokságban is bemutatkozhasson. Ehhez gratulálunk neki, és reméljük, sok örömet fog még szerezni a kisvárdai szurkolóknak. A vendégcsapat utolsó esélyként kezelte ezt a mérkőzést a bennmaradás kiharcolását illetően, nehéz perceket okoztak nekünk. A második félidőben fizikálisan sikerült föléjük nőnünk, és ha nem is meggyőző játékkal, de megérdemelten tudtuk megszerezni a három pontot.


Sajnálatos sérülés történt a 32. percben, a teljesen ártalmatlan szituációban földet érő, a térdét fájlaló Keményffy Mátét a mentők vitték el. Jobbulást kívánunk neki! Az eset miatt hétperces hosszabbítást rendelt el az első félidő végén a játékvezető, gól nem született.

74. perc: Szőr indításával Czérna tört be a bal oldalon a tizenhatoson belülre, laposan középre lőtt labdáját Szentes öt méterről jobb belsővel a kapu középébe lőtte, 1–0.


YouTube-csatornánkon ÉLŐ-ben közvetítjük a mérkőzést.


Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, hogy nem maradj le videóinkról.


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló