Ez is egy módja a büntetőnek

2019-02-27 10:06:27
Kisvárda FC

Gheorghe Grozav arról is beszélt a Fradi ellen értékesített tizenegyese kapcsán, hogy megpróbálná-e így még egyszer – VIDEÓ

Volt mersze bevállalni a „panenkázást” Gheorghe Grozavnak, aki tétmérkőzésen olyan módszer alkalmazva szerezte első kisvárdai gólját, ami korábban a vesztét okozta a Dinamo Bucuresti-nél. Tavaly november 1-jén, a román harmadosztályban szereplő Csíkszereda elleni kupamérkőzés tizenegyespárbajában Grozav úgy állt a labdához, ha belövi, akkor továbbjut a csapata. Fölé emelte, majd elvesztette a párbajt a Dinamo, ahol Mircea Rednic vezetőedző tisztogatásba kezdett – a 27-szeres román válogatott játékosnak is mennie kellett, és januárban végül Kisvárdán kötött ki.

„Ez is csak egy módja a büntető végrehajtásának – mondta az NSO TV kamerájába Grozav. – Örülök, hogy sikerült, viszont szomorú is vagyok, hogy a csapat nem tudott továbbjutni a kupában. Most azonban már csak a következő mérkőzésre koncentrálunk, hiszen megyünk a Vidihez, vagyis nehéz feladat vár ránk, de remélem, hogy ott is be tudok találni. Hogy másként rúgnám-e azt a bizonyos csíkszeredai tizenegyest, ha visszapörgethetném az idő kerekét? Talán igen, talán nem. Arra törekednék, hogy belőjem. Amúgy szégyen volt, hogy akkor kiestünk a kupából, ilyen múlttal rendelkező klub nem búcsúzhatott volna harmadosztályú riválissal szemben. Játszottam már a román válogatott színeiben a magyarok ellen, nekünk ugyanolyan fontos az a mérkőzés, mint a magyaroknak. De a lényeg mégis az, hogy élvezzük a futballt.”

A teljes videóinterjú megtekinthető itt:next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló