Északkeleten, tizenhatos mezőnyben

2023-06-27 16:45:55
Kisvárda FC

Beosztották az NB III-as csoportokat, a tavalyi ellenfeleink közül tízen is megmaradtak.

A Magyar Labdarúgó-szövetségben (MLSZ) elkészítették az NB III-as csoportok beosztását. Ahogy korábban beszámoltunk róla, a 2023-2024-es idénytől kezdve nem háromszor 20, hanem négyszer 16 csapat alkotja majd a mezőnyt. A Kisvárda Master Good II földrajzi helyzetéből adódóan nem meglepő módon az északkeleti csoportban kapott helyet.

A tavalyi csoporttársak közül megmaradt a Debreceni EAC, a Diósgyőr II, a DVSC II, az Eger (amely végül nem esett ki), a Hatvan, a Tiszaújváros, a Karcag, a Putnok, a Sényő és a Tiszafüred, újoncként csatlakozott a Cigánd, a Gyöngyös, a REAC és a Salgótarján, és ebbe a csoportba került az Újpest FC II. Tájegységekre lebontva négy borsodi, három hevesi, két-két budapesti, szabolcsi, jász-nagykun-szolnoki és hajdúsági és egy nógrádi csapat került ebbe a csoportba.

A bajnokság július 30-án indul, sorsolás hamarosan.


NB III: ÉSZAKKELETI CSOPORT

A 16 csapatos mezőny: Cigánd SE, Debreceni EAC, Diósgyőri VTK II, DVSC II, Eger SE, FC Hatvan, FC Tiszaújváros, Gyöngyösi AK, Karcagi SE, Kisvárda Master Good II, Putnok FC, REAC, Salgótarjáni BTC, Sényő-Carnifex FC, Tiszafüredi VSE, Újpest FC II


A borítófotón: A DVSC tartalékcsapatával a következő bajnokságban is találkozik második számú legénységünk


next match
Kisvárda Master Good
Zalaegerszegi TE FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-02 14:30
OTP Bank Liga, 23. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Tiszakécskei LC
0-3
0-0
Kisvárda Master Good
Tiszakécske, Városi Sportcentrum
2024-02-28 18:00
Mol Magyar Kupa, nyolcaddöntő