Esőre jött a gólzápor

2022-07-31 08:33:40
Kisvárda FC

NB III-as csapatunk újra nagy magabiztossággal győzte le az Egert. ÖSSZEFOGLALÓ

Gyorsan kellett reagálni, mert a szombat délutáni nagy eső játékra alkalmatlan állapotba hozta a Várkerti Sporttelepen az NB III-as csapatunk otthonául szolgáló pályát. Végül, a stadionba került be az Eger SE elleni szezonnyitó, amelyet éppen azért játszott csapatunk a megszokottól eltérően nem vasárnap, hanem szombaton, hogy kikerülje NB I-es csapatunk vasárnapi, DVSC elleni mérkőzését, amely 15.45-től kezdődik.

Szóval, a nagy eső után jött a gólzápor, tartalékcsapatunk 4–0-ra nyert, mondhatni a szokásos nagy különbséggel győzte le az Egert, hiszen a tavalyi sorozatban idegenben 3–0-ra, hazai pályán 5–1-re nyertünk a hevesiek ellen. Amúgy pedig szinte kísértetiesen úgy indult a szezon, mint tavaly, amikor a Sényő ellen szakadt le az ég, és a második félidő kezdődött jókora csúszással – most a kezdő sípszóra kellett csaknem félórát várni. Egy éve 3–0-s sikerrel indult az idény, amely összességében szépen is záródott. Ha már így alakult, előjelnek talán nem rossz...

A csapat – a pályaválasztói jog felcserélése által – szerdán ismét hazai pályán játszik, augusztus 3-án 17.30-tól a Pénzügyőr SE-t fogadja a második fordulóban.


A borítófotón: Abov Avetiszjan addig forgolódott, míg megszerezte csapatunk negyedik gólját

Fotó: Ombodi Tamás


A Kisvárda Master Good II–Eger SE NB III-as mérkőzés összefoglalója:

Related video

next match
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló