És ezzel még nem volt vége!

2019-11-28 09:52:37
Kisvárda FC

Belső védőnk teljesítményére hazájában is felfigyeltek, Bajnokok Ligájában szereplő játékosokkal alkot egy csapatot.

Beszámoltunk róla, hogy Anton Kravcsenko a Debrecen ellen nyújtott teljesítménye alapján az összes fórumon (Nemzeti Sport, InStat, csakfoci.hu) bekerült a 13. forduló válogatottjába. És ezzel a sornak még nincs vége, hiszen a csakfoci.hu értesülése szerint a védő szülőhazájában, Ukrajnában is felfigyeltek a teljesítményére, és a zbirna.com oldal is beválogatta a forduló válogatottjába.

Ennek a portálnak a válogatottjába kizárólag ukrán játékosok kerülhetnek be az ukrán élvonalból és a külföldi bajnokságokból. Nem tudjuk, hogy a magyar bajnokságból sikerült-e már bekerülnie ukrán játékosnak a zbirna.com csapatába, mindenesetre Kravcsenko hatalmas megtiszteltetésben részesült. Az álomcsapatba Ukrajnából két-két labdarúgót delegált a BL-résztvevő Sahtar Doneck, az EL-ben szerplő Dinamo Kijev, és az Olekszandrija, egyet az FK Dnyipro, míg külföldről a Kisvárdán kívül a lengyel Lech Poznan, a dán Esbjerg és a fehérorosz Dinamo Breszt egy-egy játékosa került be. A lap Kravcsenkóval kapcsolatban kiemeli, hogy a győztes góljának köszönhetően a Kisvárda egy kicsit ellépett a kiesőzónától.

A múlt hétvége ukrán álomcsapata: Oleg Bilyk (Olekszandria) – Szergej Bolbat (Sahtar), Szergej Loginov (Dnyipro), Anton Kravcsenko (Kisvárda), Vlagyimir Kosztevics (Lech Poznan) – Szergej Szidorcsuk (Dinamo Kijev), Jevgeny Banada (Olekszandria), Juri Jakovenko (Esbjerg) – Victor Cigankov (Dinamo), Alekszej Koblenko (Breszt), Junior Moraes (Sahtar).


next match
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló