Épphogy „megérintették a falat”

2023-04-04 11:34:22
VLA

A Várda LA U17-es legénységére újabb hétközi forduló vár, ezúttal Győrben. BEHARANGOZÓ

A hazai rendezésű U17-es Európa-bajnokság miatt a korosztály bajnokságát alaposan „megpörgetik” a tavaszi szezonban. A Várda LA legénysége itthon szinte csak „megérintette a falat” a Puskás Akadémia otthonában aratott győzelem (1–0) után, és kedden megint utazhat, hiszen szerdán újabb hétközi forduló következik, amely során a listavezető kisvárdai csapat a Győr vendége lesz. Ez a mérkőzés a rájátszás második körének nyitánya lesz egyben. az első fordulóban, február 25-án a VLA 1–0-ra legyőzte a kisalföldieket, visszavágva az alapszakasz hajrájában elszenvedett 2–0-s vereségért, ugyancsak itthoni vereségért.


MLSZ ORSZÁGOS U17 A CSOPORT (1-8. HELYÉRT), 8. FORDULÓ

Szerda, 10.00: ETO FC Győr (6.)–Várda LA (1.)

Belényesi Miklós, a VLA edzője:Alig értünk haza, ismét utazunk és ezzel el is kezdődik a visszavágók sorozata, féltávnál járunk most. A Győr nagyon masszív és gyors futballt játszó csapat, nehéz feltörni a sorait, mert mindenki fegyelmezettem teszi a dolgát. A feladatunk az lesz, hogy ismét csapatként működjünk megtöltve jó egyéni teljesítményekkel, legyőzve minden olyan tényezőt, ami jelentkezhet, gondolok itt elsősorban a tompaságra, a fáradtságra. Sérülés, eltiltott nincs, mindenkire számíthat a szakmai stáb.


A borítófotón: A február 25-i, várkerti mérkőzésen hiába üldözött három győri is egy kisvárdait, a mieink 1–0-ra nyertek

Fotó: Ombodi Tamás


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló