Ennyire azért nem volt sima

2021-09-09 12:41:57
VLA

A meccs hajrájáig nem látszott, hogy ekkora vereség lehet a vége.

Második mérkőzését is hazai pályán játszotta a Várda SE U19-es lánycsapata, amely az Eger elleni döntetlen után ezúttal sem tudott gólt szerezni. A Nyírség NSC elleni meccs 4–0-s vereséggel ért véget, holott a 88. percig még 0–2-re állt a nyíregyháziak elleni összecsapás, és mindaddig nem érződtek a szétesés jelei.


LÁNY U19 REGIONÁLIS KELETI CSOPORT, 2. FORDULÓ

Várda SE–Nyírség NSC 0–4 (0–1)

VSE: Lovas L. – Dudás K. (Molnár L., 61.), Farkas F., Szabó L. (Ragány A., 80.), Tugya N., Plesa T., Farkas B., Czirják (Jávor Sz., 61.), Sütő B. (Szabó K., a szünetben), Kiss D. (Tóth L., 80.). Edző: Márta Tibor.

Márta Tibor: – Ha valaki csak az eredményt látja, azt mondhatja, sima vereség. Pedig nulla kettőig nem láttam jelét annak, hogy ez lesz a vége. Látszott ugyan az összeszokatlanság az új igazolások és a „régiek” között, de a lányok próbálták ezt a küzdőszellemmel kompenzálni. Sajnos az ellenfelünk könyörtelenül kihasználta a védelmi és kommunikációs hibáinkat. Eközben mi csak kapufákig jutottunk. A második kapott gól után a mintha elfogyott volna mindaz, ami vitte előre a csapatot. Így nem lett szép a vége.


Latest match
Kisvárda Master Good
1-2
0-1
Diósgyőri VTK
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-12-10 13:00
OTP Bank Liga, 16. forduló