Eltelt, mint egy pillanat

2022-06-19 20:11:45
Kisvárda FC

Két és fél év után távozik lejáró szerződésű kapusunk, aki új kihívásokat keres magának. VIDEÓ is

Lejárt a szerződése, és távozik csapatunktól Dombó Dávid. A 29 éves kapus Mezőkövesdről érkezve 2020 tele óta két és fél évet töltött Kisvárdán, 73 bajnoki mérkőzésen jutott szóhoz, 6924 percet töltött a pályán (mindkét kategóriában harmadik a klub örökranglistáján), 40 alkalommal viselte a csapatkapitányi karszalagot.

„Nagyon eseménydús két és fél év után eljött a búcsú ideje – üzent a szurkolóknak is a búcsúzó Dombó Dávid. – Visszagondolva, mintha egy pillanat alatt eltelt volna ez az időszak Azonban a sok szeretet és megbecsülés, amit az első pillanattól kaptam, nagyon jó érzéssel töltött el. Otthon éreztem magam a pályán és azon kívül is. 2020 januárjában álmaimban nem gondoltam volna, hogy ilyen eredményt fogunk közösen elérni, amit most sikerült. Igyekeztem a pályán nyújtott teljesítményemmel hozzájárulni a csapat sikeréhez és egységéhez, bízom benne, hogy sikerült. Büszke vagyok, hogy Kisvárda felrakta magát a futball térképre, ezt már soha senki nem tudja elvenni tőlünk! Hálás vagyok, hogy részese lehettem! Rám most új feladatok várnak, sok sikert a csapatnak!”

Dombó Dávidnak köszönjük szépen a kisvárdai klubért tett szolgálatait, nem kétséges, ő is részese lett a klubtörténelemnek. További pályafutásához, magánéletéhez sok sikert, jó egészséget kívánunk!

Related video

next match
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló