Elsőre nem lépett pályára

2022-03-27 08:16:42
Kisvárda FC

Játékosunk egyelőre nem gyarapította válogatottságai számát.

NB I-es csapatunk játékosa, Herdi Prenga ezen a héten az albán válogatottal készülhetett, és ott lehetett a spanyolok ellen szombat este Barcelonában, egész pontosan Cornella de Llobregatban, az Espanyol otthonául szolgáló RCDE Stadiumban játszott barátságos mérkőzésen.

Prenga tagja volt a mérkőzésre benevezett albán keretnek, de nem lépett pályára a spanyolok által 2–1-re megnyert összecsapáson. Csereként ellenben beszállt a Ferencvárostól nemrégiben a spanyol Granadához igazolt Myrto Uzuni, továbbá az MTK középpályása, Ylber Ramadani, akivel Prenga és kisvárdai csapattársai a legutóbbi bajnoki fordulóban ellenfélként találkoztak. Uzuni a 85. percben szerzett fejesgóllal egyenlítette ki az FC Barcelona játékosa, Ferran Torres által tíz perccel korábban megszerzett előnyt, ám a rendes játékidő utolsó percében Dani Olmo (RB Leipzig) megszerezte a győztes találat a hazaiaknak.

Az albánok legközelebb kedden játszanak hazai pályán, Tiranában Grúzia ellen, játékosunk abban reménykedik, hogy abból az alkalomból kettőről háromra növeli válogatottságai számát.


A borítófotón: Herdi Prenga (jobbra, szemben) a mérkőzést megelőző edzésen, az Espanyol stadionjában

Fotó: AFP


Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló