Előjelnek ez sem rossz

2019-08-30 16:15:52
Kisvárda FC

Ugyanaz a spori fújja a sípot, aki a két csapat legutóbbi, márciusi meccsén.

Újra az a helyzet, mint a múlt héten, vagyis megint az a játékvezető fújja a sípot a Mol Fehérvár elleni mérkőzésünkön, aki a két csapat legutóbbi találkozása alkalmával is a spori volt. Berke Balázs vezette a március 2-i Fehérvár–Kisvárda Master Good bajnokit (2–1), még korábban pedig tavaly december 8-án, Diósgyőrben találkoztunk vele, amikor 1–1 a lett a vége.

Tehát Berke Balázzsal és a „Vidi” ellen is nyeretlenek vagyunk, hasonló volt a helyzet a múlt héten ismétlő Erdős Józseffel és az Újpesttel is, és akkor mindkét rossz sorozat megszakadt.

A kisebb jubileum előtt álló, karrierje 75. NB I-es meccsét vezető legfrissebb FIFA-bírónk (tavasszal ő vezette a szezon mérkőzésének számító Fradi–Vidi rangadót) eddig a két meccsen egy kisvárdai játékost állított ki (Lukjancsukot Diósgyőrben), és éppúgy négy sárga lapot osztott ki játékosainknak (Cornel Enének kettőt, Lucasnak és Anton Kravcsenkónak egyet-egyet), mint az ellenfeleknek.

A szombaton 19.30-kor kezdődő mérkőzésen Berke Balázs segítői lesznek: Szert Balázs, Márkus Tamás (oldalvonali partjelzők), Solymosi Péter, Vad II István (alapvonali asszisztensek) és Varga Zsolt (tartalékjátékvezető).


Fotó: nso.hu


next match
Kisvárda Master Good
Paksi FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-01-28 17:00
OTP Bank Liga, 17. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Mol Fehérvár FC
4-1
2-0
Kisvárda Master Good
Székesfehérvár, Mol Aréna Sóstó
2022-11-13 13:30
OTP Bank Liga, 16. forduló