Elodáznák a bajnokavatást

2022-04-30 07:59:22
Kisvárda FC

Az egyedüli vereségét tőlünk elszenvedő éllovas Kazincbarcika vendége lesz a második csapatunk. BEHARANGOZÓ

Ha vasárnap hazai környezetben nyer a Kazincbarcika, akkor matematikailag is biztossá válik a bajnoki címe az NB III Keleti csoportjában. Hozzátesszük, létezik olyan forgatókönyv is, hogy egyetlen pontot sem kell ahhoz szereznie. Nem kérdés, előbb-utóbb biztossá válik a mezőnyből kiemelkedő borsodi legénység elsősége, de a hétvégi ellenfél, a Kisvárda Master Good II elodázná a bajnokavatást. A reményeket táplálja, hogy a barcikaiak a bajnokság során egyetlen vereségüket éppen tartalékcsapatunk ellen szenvedték el...

„Nagyon bízom benne, hogy vasárnap még nem lesz bajnok a Kazincbarcika, legalábbis nem azáltal, hogy legyőzne bennünket – reménykedett Kocsis János, a Kisvárda Master Good II edzője. – A futballban létező dolog, hogy minden csapatnak van olyan ellenfele, amelyet nem, vagy csak nehezen tud legyőzni. Most, hogy visszanéztem a két csapat őszi, kisvárdai mérkőzését, és elemeztem a statisztikát, valamint a találkozó kimenetelét, az adatokat, meg kellett állapítsam, hogy azon a meccsen a Kazincbarcika fölé nőttünk, és megérdemelten nyertünk. Ezek alapján abban bízom, meglesz az esélyünk arra, hogy újra három pontot szerezzünk ellene.”

A reményeket táplálhatja, hogy a tiszaújvárosi 0–5 után a Hajdúszoboszló ellen (0–0) már a szebbik arcát mutatta a csapat.

„Fiataloknál elkerülhetetlen, hogy legyenek hullámvölgyek, illetve jobb teljesítmények, de az azért nem volt ránk jellemző, hogy öt gólt kapjunk egy meccsen. Azzal, hogy a múlt hétvégén nem találtak be a kapunkba, ezt némileg rendbehoztuk, most már csak az kell, hogy újra eredményesek tudjunk lenni, és akkor bízhatunk a jó eredményben” – véli Kocsis János.


NB III KELETI CSOPORT: 33. FORDULÓ

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC (1.)–KISVÁRDA MASTER GOOD II (7.)

Kazincbarcika, Kolorcity Aréna, vasárnap, 17.00

Vezeti: Gál Péter (Dobos Dávid, Pálinkás Donát Ferenc)


A borítófotón: Micsoda öröm! – ősszel a 94. percben szerzett góllal győztek le ifjaink a bajnoki cím várományosát

Fotó: Ombodi Tamás


next match
Paksi FC
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-04-23 20:00
Mol Magyar Kupa, elődöntő
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Ferencvárosi TC
0-0
0-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló