Elmozdult a jó irányba

2019-09-27 06:01:16
Kisvárda FC

A góllövőlistára feliratkozott játékosunk szerint minden adva van a jó mérkőzéshez.

Övé volt az előző forduló harmadik legszebb gólja és egy másik fejese után mutatta be a játéknap második legnagyobb védését az ellenfél kapusa. A Mezőkövesd elleni hazai mérkőzés (1–2) második félidejében született megoldások bizonyára Tischler Patriknak is tetszettek.

„Örülök neki, ha szépnek ítéltek a gólomat, de nagyon sajnálom, hogy nem párosult győzelemmel vagy legalábbis pontszerzéssel – mondta Tischler Patrik. – A második próbálkozásom után úgy éreztem, hogy jól megfejeltem a labdát, és a meccs közben is azt gondoltam, nagyot védett a kapus, ezek szerint ezt mások is így látták. Ha az bemegy, akkor lehet a forduló gólját szereztem volna, de a futballban ugye nincs ha…”

A 28 éves támadó érkezése után is elmondta, az előző évi játékhiánya miatt időre lesz szüksége, mire teljesen utoléri magát. Ezek a megoldások, illetve a pilisi kupamérkőzésen biztos lábbal értékesített tizenegyes jelezhetik azt, hogy jó után jár a játékos?

„Meccshiányom és lemaradásom volt, amikor idejöttem, de ezzel tisztában voltak a vezetők is, akik biztosítottak türelmükről – így Tischler Patrik. – Ugyanakkor magammal szemben én voltam a legtürelmetlenebb, szerettem volna jó játékkal és gólokkal segíteni a csapatot. Remélem, elmozdultam a jó irányba, és jönnek majd a további gólok és a győzelmek is.”

A 205 NB I-es meccsén 55 gólnál tartó támadó több fővárosi csapatban is megfordult korábban, a Fradiban éppenséggel nem. Ennek fényében milyen érzés lesz vasárnap fellépni a Ferencváros otthonában?

„MTK-nevelés vagyok, ott töltöttem hosszú éveket, a Ferencváros ellen sok mérkőzést játszottam, de nemcsak a kék-fehérek, hanem az Újpest futballistájaként is. Bárhol is játszik az ember, a Fradi stadionjában fellépni nem akármilyen élmény, remek a szurkolótábor, amelyet az Európa-liga-szereplés még jobban összekovácsolt. De hát ezért érdemes futballozni, hogy ennyi ember előtt, ilyen stadionban léphessünk pályára. Ha pedig pontot szereznénk vagy elhoznánk mindhármat a Groupama Arénából, az lenne az igazi, mindenesetre a jó futballhoz minden adott lesz, szép stadion, remek pálya, kiváló ellenfél, várhatóan jó idő, sok szurkoló. Biztos vagyok benne, hogy jó mérkőzés lesz” – reménykedett Tischler Patrik.

Az alábbi linken videón is megtekinthető a videó:
next match
Paksi FC
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-04-23 20:00
Mol Magyar Kupa, elődöntő
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Ferencvárosi TC
0-0
0-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló