Éllovasok csatája

2021-05-22 16:35:35
VLA

A DEAC otthonában lépnek pályára a „nagyok” – BEHARANGOZÓ

Következő bajnoki fellépésére készülődik akadémiánk legidősebb szekciója, a Regionális bajnokság Észak-Kelet csoportjának 25. fordulójában az ugyancsak jól szereplő DEAC otthonába látogatnak csapataink.

Az U19-es korcsoportban, ha elkerüljük a vereséget, akkor bajnoki címet ünnepelhetnek csapatunk játékosai, ugyanis a maradék két fordulóra 4 pont előnyünk van, és épp a DEAC a tabella második helyezettje. Jelenleg a mieink 24 mérkőzésből 23 győzelemmel és 1 döntetlennel 70 pontot gyűjtve az első helyen állnak, míg aktuális ellenfelünk szintén 24 lejátszott mérkőzésből 66 pontot szerzett, ami 22 győzelemből, valamint 2 vereségből jött össze a hajdúsági csapatnak. A két együttes utoljára februárban találkozott egymással, fordított pályaválasztói viszonyok között 7-0-s VLA siker született.


„Ezt a hétvégi rangadót is komolyan kell venni Úgy készültünk hétköznap, hogy győzelemmel tudjunk Debrecenből hazaérkezni” – mondta Ádámszki Róbert az U19-es csapatunk vezetőedzője.


Ami az eggyel kisebb korcsoportot illeti, már bajnokként utazik Debrecenbe az U17-es csapatunk, miután a sényői siker után biztossá vált, hogy már matematikailag sem tudja megelőzni egyesületünk U17-es alakulatát. Egyetlen kérdés nyitott még az idei szezonban, hogy a hibátlan teljesítményt a hátralévő két mérkőzésen is meg tudja-e tartani a csapat. Idáig 24 mérkőzésből valamennyit sikerrel megnyerték, ez 72 pontot eredményez. Ellenfelünk a tabella második helyezettje, ők 24 mérkőzésből 21 alkalommal tudtak győzni, valamint 1 döntetlen és 2 vereség szerepel a nevük mellett, ami 64 pontot jelent. A februári mérkőzésen 2-1 arányban nyert csapatunk a várkertben.

„Amikor az első és második helyezett csapat találkozik egymással, az mindig rangadónak számít, legyen az bármilyen szintű bajnokság. Idén játszottunk ellenük, egy szervezet és egységes csapat benyomását keltették, ennek ellenére győzni tudtunk. A holnapi mérkőzésen a bajnoki cím megszerzése után a hibátlan teljesítményünket szeretnénk továbbra is megtartani. Koncentrált, jó mérkőzésre számítok és győzelmet várok a csapatomtól”– nyilatkozta Révész Csaba vezetőedző.


REGIONÁLIS U19 ÉSZAK-KELET, 25.FORDULÓ

Vasárnap, 12.00: Debreceni EAC (2.) – Várda LA (1.)

REGIONÁLIS U17 ÉSZAK-KELET, 25.FORDULÓ

Vasárnap, 10.00: Debreceni EAC (2.) – Várda LA (1.)

next match
Kisvárda Master Good
Ferencvárosi TC
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló