Elkezdődött a munka

2021-01-04 15:04:20
Kisvárda FC

Vírusteszt, orvosi állapotfelmérés és eligazítás után mentek edzeni csapatunk játékosai.

Annak rendje és módja szerint alakult az új esztendő első munkanapja NB I-es csapatunknál: nehéz megszokni, de egyelőre továbbra is része az életünknek a koronavírus-tesztelés, amin hétfőn átestek a játékosok, aztán jött az orvosi állapotfelmérés, majd az eligazítás utáni edzés.

Supka Attila vezetőedző két új játékost mutathatott be az öltözőben: a tréningre elsőként érkező Ötvös Bencét, aki a Nyíregyháza Spartacustól érkezett kölcsönbe, valamint a bolgár válogatott Janisz Karabelovot, aki a Slavia Szófia neveltje, és eddig abban a klubban is szerepelt. A négy távozó, Lakatos Csaba, Tonci Kukoc, Roman Karaszjuk és Sztavrosz Cukalasz már nem tartózkodik Kisvárdán, és a brazil kontingensből még igazoltan van távol Sassá valamint Fernando Viana – ők a hét közepén kapcsolódnak be az edzésmunkába.

„Vártam már a közös munkát, az pedig nézőpont kérdése, hogy elegendő-e a felkészülés kezdetétől az első bajnokiig hátralévő tizenkilenc nap a munka elvégzéséhez – mondta Supka Attila vezetőedző. – Annyiban talán igen, hogy nem kell mindent elölről kezdünk, az alapcsapatunk azért megvan. Bízom benne, hogy a két érkezővel még stabilabb lesz a középpályánk, és Révész Attila sportigazgatóval egyeztetve még a védelemben és csatárposzton tervezünk erősítést.”

Addig is végig itthon készül a csapat, a héten többször is napi két edzéssel. A jövő héten pedig edzőmeccsek is várnak a csapatra, előbb szerdán Kazincbarcikán, majd szombaton hazai környezetben az ukrán élvonalbeli FK Minaj ellen.


next match
Kisvárda Master Good
Paksi FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-02-25 15:00
OTP Bank Liga, 22. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Mezőkövesd Zsóry FC
1-2
1-1
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd, Városi Stadion
2024-02-17 15:30
OTP Bank Liga, 21. forduló