Elkezdődött a felkészülés

2023-06-19 19:39:33
Kisvárda FC

NB I-es csapatunk tagjai hétfőn nekiláttak a hatodik élvonalbeli idényük előtti előszezonnak.

Három héttel és három nappal az előző bajnokság kecskeméti zárómérkőzése után hétfőn elkezdődött NB I-es csapatunk nyári felkészülése a 2023-2024-es bajnoki évre, amely zsinórban már a hatodik lesz a legjobbak mezőnyében.

Kora este kezdett benépesedni az öltöző, a Milos Kruscsics vezette szakmai stáb 18 órától tartotta meg a foglalkozást, amit kedden kettő követ, közben pedig a játékosok átesnek az ilyenkor megszokott orvosi vizsgálatotokon. A létszám azért nem volt még teljes, mert vannak igazolt hiányzók, így például a kedden a csehek ellen felkészülési mérkőzést játszó montenegrói válogatott keretében helyet kapó Danijel Petkovics és Driton Camaj, vagy az északmacedónok U21-es válogatottjában ugyancsak kedden Máltán fellépő Mario Ilievszki.

A négy új futballista viszont már itt volt: Kovács Marcell, Lippai Tibor, Branimir Cipetic és a hétfői edzés előtt nem sokkal bejelentett Czékus Ádám is elfoglalhatta helyét az öltözőben, illetve a tartalékcsapatunktól csatlakozott a kerethez Raul Stefan és Nikita Honcsar.

A csapat felkészülési meccseinek menetrendje véglegesnek tekinthető, de nem minden esetben van még pecsét az ezek lejátszásához szükséges szerződéséken. Az viszont biztos, hogy az első edzőmeccset a jövő hét végén, július 1-jén játsszuk a szlovák élvonalba frissen visszajutott FC Kosice otthonában. A jövő hónap közepén pedig tíz napot ausztriai edzőtáborban tölt a csapat.


next match
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Kecskemét, Széktói Stadion
2024-03-09 15:15
OTP Bank Liga, 24. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
1-0
1-0
ZTE-FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-02 14:30
OTP Bank Liga, 23. forduló