Élcsapat elleni hazai meccs

2022-04-22 17:37:48
Kisvárda FC

NB III-as tartalékcsapatunk vasárnap a dobogóért küzdő Hajdúszoboszlót fogadja. BEHARANGOZÓ

Tiszaújváros, Hajdúszoboszló, Kazincbarcika. Az akkori hatodik helyezett után következik a negyedik és az éllovas elleni meccs, vagyis úgy emelkedik a mérkőzések nehézségi foka, hogy rendre az élcsapatok közül kap riválist tartalékcsapatunk az NB III-ban. Vasárnap éppenséggel a negyedik Hajdúszoboszló lesz a vendég a Várkertben.

„Ebből a három mérkőzésből az őszi szezonban hét pontot tudtunk szerezni, ami a tiszaújvárosi vereségünk következtében már nem ismétlődhet meg – nyitott Kocsis János, a Kisvárda Master Good II edzője. – Nagyon bízom benne, hogy a Hajdúszoboszló ellen győzünk, és utána talán Kazincbarcikán sem lennénk esélytelenek. Ami miatt optimista lehetek az az, hogy akikre hosszabb ideje sérülés miatt nem számíthattam, azok a játékosok mostanra felépültek, és már a csapattal edzenek. Most először készülhettünk teljes kerettel, és ha nem is a kezdő csapatban kapnak még helyet a felépülők, a jelenlétükkel is tudják majd segíteni a csapatot. A vasárnapi ellenfél, a Hajdúszoboszló egyértelműen markáns csapata a csoportnak, még akkor is, ha a legutóbbi, BKV Előre ellen rangadójukat hazai pályán elbukták. Rengeteg rutinos játékosuk van, emiatt sem vár ránk egyszerű mérkőzés, de egész héten arra összpontosítottunk, hogy jó állapotba kerüljünk.”

A múlt heti nagy pofon (0–5) után van miért javítania a csapatnak, amelyre általában az a jellemző, hogy a hasonló botlások után rendre összekapja.

„Nagyon bízom benne, hogy most is így lesz – fogalmazta meg vágyait Kocsis János. – A héten átbeszéltük, hogy min kell változtatnunk, és lehet érdekesen hangzik, de a tiszaújvárosi meccs a null öt ellenére sok jó dolgot tartalmazott. Ezek megtartása mellett az ott elkövetett egyéni hibákat és fegyelmezetlenségeket kell kiküszöbölnünk a vasárnapi mérkőzésen.”

A vasárnap 17 órakor a Várkerti Sporttelepen, a Vár utca felőli pályán 500 forintos belépőjegy megváltása mellett lehet megtekinteni a mérkőzést, a 14 éven aluliak és a 65 éven felüliek belépőjegy megváltása mellett ülhetnek fel a lelátóra.


NB III KELETI CSOPORT: 32. FORDULÓ

KISVÁRDA MASTER GOOD II (6.)–AQUA-GENERAL HAJDÚSZOBOSZLÓ (4.)

Várkerti Sporttelep, vasárnap, 17.00

Vezeti: Práth Dávid (Flinta Zoltán, László István Sándor)


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló