El sem hitte, hogy vele történt

2021-08-16 19:50:50
Kisvárda FC

A legfontosabb a győzelem, de immár NB I-es gólja is van jobboldali védőnknek.

Megszerezte első NB I-es gólját Hej Viktor. Az MTK ellen az élvonalban 56. mérkőzését játszó védőnk korábban az NB II-ben háromszor volt eredményes, és az ő nevéhez fűződött az a találat, amivel 2018 májusában matematikailag is biztossá vált a feljutásunk a Szeged elleni 1–1-es mérkőzésen.

A múlt pénteken, az MTK Budapest elleni bajnokin Hej Viktor Matheus Leoni jobboldali szabadrúgása után fejjel vette be a hazaiak kapuját – ezzel a góllal alakult 1–1-re az eredmény a csapatunk által végül 2–1-re megnyert összecsapáson.

„Azért utaztunk az MTK-hoz, hogy megszerezzük a három pontot – ecsetelte az immár NB I-es góllal is rendelkező Hej Viktor. – Ez sikerült, mivel a második félidőben sikerült megfordítanunk az eredményt. Ehhez kellett a fiatal Czérna Erik beállása is, aki bátor játéka révén kiharcolta azt a két szabadrúgást, amelyekből a góljaink születtek. A saját gólomnak is nagyon örültem, a meccs után szinte el sem hittem, hogy ez velem történt meg. De a legfontosabb, hogy a csapat nyert, amiben nagy szerepe van a mindig mellettünk álló szurkolótábornak is. Köszönjük nekik, hogy elkísérték a csapatot.”

Hej Viktor reméli, a csapat győzelmi sorozata a szombati, fehérvári mérkőzésen is folytatódik.


A borítófotón: Hej Viktor (jobbra) gól utáni örömre leírhatatlan volt

Fotó: Ombodi Tamás


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2021-10-17 14:30
OTP Bank Liga, 9. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Budapest Honvéd
2-1
1-1
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Bozsik Aréna
2021-10-01 20:00
OTP Bank Liga, 8. forduló