Egyszerű, de mégis bonyolult

2023-03-17 22:29:22
Kisvárda FC

Két hellyel előtte álló riválisát fogadja a vasárnapi matinén NB III-as csapatunk. BEHARANGOZÓ

Miután április 5-ére halasztották a békéscsabai mérkőzését, NB III-as csapatunk két hét szünet után lép ismét pályára. Ezúttal hazai környezetben, a Füzesgyarmatot fogadva. A mérkőzést matinéidőpontban, vasárnap 11 órakor rendezik a Várkerti Stadion Vár utca felőli pályáján, a belépés szurkolóinknak is onnan valósulhat meg 500 forintos belépőjegy (a 14 éven aluliaknak és a 65 éven felülieknek ingyenes a belépés) megváltása mellett.

„Nagyon egyszerű ez előtt a mérkőzés előtt nyilatkozatot adni, hiszen nincs más dolgunk, mint megnyerni a mérkőzést – jelezte Gerliczki Máté edző, hogy mi is lenne a cél a vasárnapi mérkőzésén. – A gond csak annyi, hogy ezt a legnehezebb megvalósítani a pályán, holott mindenben készen állunk arra, hogy győztesen hagyjuk el a pályát.”


„Nagyon egyszerű ez előtt a mérkőzés előtt nyilatkozatot adni, hiszen nincs más dolgunk, mint megnyerni a mérkőzést – jelezte Gerliczki Máté edző, hogy mi is lenne a cél a vasárnapi mérkőzésén. – A gond csak annyi, hogy ezt a legnehezebb megvalósítani a pályán, holott mindenben készen állunk arra, hogy győztesen hagyjuk el a pályát.”A rutinos játékosokból álló békési csapat közvetlen riválisként érkezik vasárnap a Várkertbe, hiszen két helyezéssel és négy ponttal előzi meg csapatunkat, amely győzelem esetén jócskán ledolgozhatna ezekből a távolságokból.


NB III KELETI CSOPORT: 26. FORDULÓ

KISVÁRDA MASTER GOOD II (17.)–FÜZESGYARMAT (15.)

Várkerti Sporttelep, vasárnap, 11.00

Vezeti: Tóth Tamás (Kövér Tamás, Vilmányi Simon)


A borítófotón: A sárga lapos eltiltásának letelte után Sikorszki Bence visszafoglalhatja helyét a védelem bal oldalán

Fotó: Ombodi Tamás


next match
Kisvárda Master Good
Puskás Akadémia FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-04-01 13:00
OTP Bank Liga, 25. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Mezőkövesd Zsóry FC
1-1
1-1
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd, Városi Stadion
2023-03-18 14:05
OTP Bank Liga, 24. forduló