Egy szerzett gól és két vereség

2020-09-06 10:40:48
VLA

MLSZ országos U15 és U14: Nem jártunk sikerrel az MTK otthonában – edzői nyilatkozatokkal frissítve.

Mindkét csapatunk korán hátrányba került a vasárnapi kánikulában játszott, MTK elleni U15-ös és U14-es bajnoki mérkőzésen. A 14 évesek nem tudtak csökkenteni a különbségen, sőt szünet után újabb gólokat kaptak, míg a nagyobbak erejéből is csak a szépítésre futotta, holott nekik megvoltak a lehetőségeik az egyenlítésre. Így két vereséggel zártuk a fővárosi túrát.


MLSZ ORSZÁGOS U15, 2. FORDULÓ

MTK Budapest–Várda LA 2–1 (2–1)

VLA: Márton Á. – Kovács K. (Gégény Z., 74.), Veress M., Tenkacs, Kozik – Tercza (Babjak, a szünetben), Racskó, Kőrizs Á. (Scsadej, a szünetben) – Dócs (Krisztián A., 72.), Ésik Á., Kereszti. Edző: Deák Béla

Gólszerző: Sebestyén (8.), Herczeg B. (12.), illetve Kereszti (31.)

8. perc: Az elcsúszó vendégvédő hibáját kihasználva az MTK támadója, Sebestyén lőtt a kapuba, 1–0.

11. perc: A fejpárbaj után lecsorgó labdát Herczeg Botond lőtte a kapunkba, 2–0.

31. perc: Ésik jobboldali beadására középen Kereszti érkezett, és a kapuba lőtt, 2–1.

Deák Béla: – Sajnos tompán kezdtük a mérkőzést, ennek okaival tisztában vagyunk, és nagyon remélem, a későbbiekben ezen tudunk is változtatni. Ebben a szakaszban kétgólos hátrányba kerültünk, majd belelendültünk, és a szépítés után az egyenlítésre is többszöri lehetőségünk volt. A második félidőben többet vártam a csapattól, de ez most így sikerült, a következő meccsen igyekszünk javítani.


MLSZ ORSZÁGOS U14, 2. FORDULÓ

MTK Budapest–Várda LA 3–0 (1–0)

VLA: Kovács O. (Tóth M., a szünetben) – Badari (KIss I., 54.), Molnár M., Németh V., Kozma Zs. (Csáki G., 80.) – Chrabák (Sztojka, 80.), Osztrovka, Barati (Szabó M., 58.) – Kun Á., Kancsij (Szikszaj, 54.), Milik (Perpék, a szünetben). Edző: Márton István

Gólszerző: Kugyela (6.), Cseh Z. (57. és 59.)

6. perc: A Kovács Olivérhez visszapasszolt labdával kapusunk kicselezte a rátámadó csatárt, a letámadásnak köszönhetően a passzt mégis megszerezték a hazaiak, és Kugyela a kapuba lőtte, 1–0.

58. perc: A keresztező Németh Viktortól elpattant a labda, a beadás után kavarodás támadt a kapunknál, amiből Cseh Zénó szerzett gólt, 2–0.

60. perc: A kapufáról kipattanó labdát Cseh Zénó lőtte a kapunkba, 3–0.

Márton István: – Néhány játékosnak le kell vetkőznie a kishitűségét ahhoz, hogy az ilyen mérkőzéseken eredményesek tudjunk lenni. Nagyon sajnálom a hatalmas egyéni hibákból kapott gólokat, ezzel együtt sokáig meccsben voltunk, de a két perc alatt beszedett újabb két góllal eldőlt a mérkőzés. Nagyon gyorsan kaptuk a másodikra a harmadikat, de pozitívum, hogy a csapat nem esett össze, hanem próbáltunk szépíteni, és bár sikerült helyzeteket is kialakítani, ezen a meccsen a gólszerzés még üres kapura sem sikerült.


A borítófotón: Egyetlen gólunkat az U15-ös Kereszti Mátyás szerezte


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló