Egy ilyen, egy olyan

2022-06-01 18:15:46
VLA

A csoport legjobbjainak mérkőzéseit ötvenszázalékos mérleggel zártuk.

A DVSC vendégei voltak szerdán a Várda LA U13-as és U12-es csapatai. Ugyan ezekben a korosztályokban nem tartanak számon tabellát, de tudvalévő, hogy a csoport legerősebb csapatai találkoztak egymással. A nagyobbaknál már az első negyedben kialakult a végeredmény (a mi szempontunkból vereség), míg kisebbjeink már 2–0-ra vezettek, s bár a házigazda egyenlíteni tudott, a végén kisvárdai győzelem született.

Pénteken a DEAC les a két korosztály vendége, mindkét csapatunknak reális esélye van arra, hogy az élen zárjon a képzeletbeli tabellán.


MLSZ ORSZÁGOS U13 ÉSZAKKELET, 20. FORDULÓ

DVSC–Várda LA 2–1 (2–1, 2–1, 2–1)

VLA: Nagy Z. – Osztroha, Budaházi Zs., Birov, Szencsenkov, Harsányi L., Nagy M., Fidler, Kis R. Csereként léptek pályára: Nagy Á. (kapus), Oláh K., Kedves Á., Borimszkij, Fodor Á., Pekar. Edző: Oláh Levente

Gól: Urbán R. (9.), Tóth N. (20.), illetve Kis R. (7.)

Oláh Levente: – A végletekig kiélezett, jó iramú és színvonalú meccset sikerült játszani a Debrecennel, amit sajnos elvesztettük, és vele együtt a veretlenségünket is. A helyzeteink ugyan megvoltak, de ezekből csak egyet sikerült gólra váltani. Több ilyen mérkőzésre lenne szükség. Készülünk a DEAC elleni pénteki mérkőzésre, amely után győzelmünk esetén a képzeletbeli tabella élén végzünk.


MLSZ ORSZÁGOS U12 ÉSZAKKELET, 20.FORDULÓ

DVSC–Várda LA 2­–3 (0–1, 0–2, 1–2)

VLA: Juhász E. – Suba, Csépes, Tiszcsenko, Szitnik, Gyarmati Á., Helmeczi N., Dzsatalov, Kertész Gy. Csereként léptek pályára: Licz, Bakk R., Ivánkó M., Dovhanics, Hadházi L., Szabados, Orgován Cs., Vajdics, Deniszov. Edző: Deák Béla

Gól: File G. (46.), Császár M. (64.), illetve Kertész Gy. (2.), Deniszov (21.), Dzsatalov (76.)

Deák Béla: – Az első két negyedben nagyon jól futballozott a csapat, rengeteg helyzetet kialakítottunk, és megnyugtató előnyt is szereztünk. A második félidőben – talán a meccs első felének magasabb intenzitása miatt – visszavettünk, és az ellenfél egyenlíteni tudott. De a végén a srácoknak a helyén volt a szívük, és megnyertük ezt a nagyon fontos mérkőzést. Gratulálok a csapat egész éves teljesítményéhez!


A borítófotón: Dzsatalov Mihály (jobbra) szerezte U12-es csapatunk győztes gólját


next match
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló