Egy hét után találkoznak újra

2023-05-17 16:06:35
VLA

Legkisebb korcsoportos akadémiai csapataink megint a Diósgyőr ellen lépnek pályára. BEHARANGOZÓ

Bő egy héttel ezelőtt, előrehozott bajnokin találkoztak egymással a Várda LA és a Diósgyőr U13-as és U12-es csapatai. Csütörtökön megismétlődik ez a párosítás ebben a két korosztályban, ezúttal korábbról elhalasztott meccsen találkoznak a felek – a bajnokságban eddig történtek alapján a mieinkben él a visszavágás vágya.

A két mérkőzés egyidőben, 17 órakor kezdődik, a nagyobban a Várkerti Sporttelepen, a kisebbek a kollégiumi pályán szerepelnek majd.


MLSZ ORSZÁGOS U13 ÉSZAKKELET, 20. FORDULÓ

Csütörtök, 17.00: Várda LA–Diósgyőri VTK

Deák Béla, a VLA edzője: – A múlt héten fájó vereséget szenvedtünk a DVTK otthonában, amit nem érdemeltünk meg, így mi más lehetne a célunk, hogy hazai pályán visszavágjunk. Szerencsére néhány játékos már csatlakozott a csapatedzésekhez, de még nincsenek megfelelő állapotban, visszatérésükkel némileg bővülhetnek a lehetőségeink. Szervezett, fegyelmezett játékkal és jó helyzetkihasználással tudjuk csak itthon tartani a három pontot.MLSZ ORSZÁGOS U12 ÉSZAKKELET, 20. FORDULÓ

Csütörtök, 17.00: Várda LA–Diósgyőri VTK

Oláh Levente, a VLA edzője: – A héten két mérkőzés szerepel a programban. Csütörtökön a Diósgyőrt fogadjuk, szombaton pedig a Mezőkövesd látogat hozzánk. Az első találkozó ígérkezik nehezebb feladatnak, mivel az eddigi egymás elleni mérkőzések alkalmával nem tudtuk megnehezíteni a jó erőkből álló DVTK dolgát. Így most hazai környezetben szeretnénk borsot törni ellenfelünk orra alá. Ez nem lesz egyszerű feladat, a bajnokság legjobb csapata ellen, de mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy az összecsapás végén, emelt fővel hagyjuk majd el a pályát.


A borítófotón: Legkisebb korosztályunk, az U12-esek számára is adott a visszavágás esélye

Fotó: Ombodi Tamás


next match
Kisvárda Master Good
Paksi FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-02-25 15:00
OTP Bank Liga, 22. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Mezőkövesd Zsóry FC
1-2
1-1
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd, Városi Stadion
2024-02-17 15:30
OTP Bank Liga, 21. forduló