Egy győzelem jutott csapatainknak a hétvégén

2023-03-18 09:29:20
VLA

Csak az U17 tudott nyerni idegenben – EREDMÉNYEK, EDZŐI ÉRTÉKELÉSEKKEL.

MLSZ ORSZÁGOS U17 A CSOPORT (1-8. HELYÉRT), 4. FORDULÓ

Mol Fehérvár FC–Várda LA 1–4 (0–0)

VLA: Márton Á. Biljusz, Tenkács, Krucan, Babják, V. Herc (Klinfinszkij, 73.), Racskó (Bojcsuk, 90.), Bliznjuk, Osztrovka, Ésik Á. (Kozák R., 90.), Kancsij (Kereszti, 86.). Edző: Belényesi Miklós


Gól: Csala (54.), illetve Kancsij (47. és 49.), Bliznjuk (67.), Tenkács (79.)


Belényesi Miklós: – Magas színvonalú, a felnőttfutballhoz közel álló mérkőzésen sikerült diadalmaskodni, hatalmas győzelmet arattunk, és amit szerettünk volna látni, hogy a fejlődés folyamatos legyen, az megvalósult a kilencven perc alatt játékos- és csapatszinten egyaránt- Az első félidőben mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek, de vagy a kapusok védtek bravúrral, vagy nem találtak a játékosok kaput. A második játékrészt szenzációsan kezdtük, jókor szereztünk vezetést és gólra gólt értünk el. Amit elterveztünk, működött mind védekezésben, mind támadásban, az átmeneteinket élmény volt nézni, kicsattantunk az erőtől. Most a legfontosabb feladatunk a regeneráció, mert szerdán folytatódik a bajnokság, és addigra minden egyes játékosunkat optimális állapotba kell hozzunk.


MLSZ ORSZÁGOS U16 A CSOPORT (1-8. HELYÉRT), 4. FORDULÓ

Ferencvárosi TC–Várda LA 40 (2–0)

VLA: Sira Barati (Molnár M., 33.), Csáki G., Koljada, Mamonov (Fedorov, a szünetben), Mavrodij, Vass P. (Rudik, a szünetben), Szikszai, Prjamov, Csengeri (Csarkó, 75.), Milik (Szabó M., a szünetben). Edző: Katona György


Gól:
Gólik (21.), Bolgár (32.), Sulyok (57.), Kovács M.(81.)

Katona György: – El kell ismerni, jelenleg jobb csapat a Fradi, és kegyetlenül ki is használta a hibáinkat ezen a mérkőzésen. Ami számunkra pozitívum az eddigiekhez képest, hogy többször odakerültünk a kapu elé, de vagy az utolsó passzokban hibáztunk, vagy nem jó döntést hoztunk, ezért nem tudtunk gólt szerezni. Minden csapat életében van ilyen negatív széria, ezért tenni kell minden nap, hogy ez megforduljon. Meg fogunk dolgozni a szerencsénkért!


MLSZ ORSZÁGOS U15 KIEMELT CSOPORT, 14. FORDULÓ

Vasas Kubala Akadémia–Várda LA 4–0 (0–0)

VLA: Tkacsenko – Horvát, Veprik (Erdős, a szünetben), Pekarik (Fedor, 58.), Buda M. (Király M., 52.), Bereznoj, Hodovanec (Zámbori, 70.), Amászta M., Dmuhajlov (Petics, 58.), Piros (Jazsik, a szünetben), Lupii.

Gól: Wébel (11-esből, 44.), Rab B. (71.), Szulimán (82.), Németh N.(83.). Kiállítva: Veprik (30.) és Bereznoj (34.)

Törtei Tamás: – Egy figyelmetlenség és egy súlyos fegyelmezetlenség miatt harminc perc után már kettős emberhátrányban kellett játszanunk. Erre nem készültünk fel a mérkőzés előtt, mégis nulla nulla volt az eredmény a szünetben. Ekkor átszerveztük kicsit a csapatot és átbeszéltük, hogy mi a cél a második játékrészben. Na ez, két percig tartott, ugyanis a két kiállítás mellé ajándékoztunk egy büntetőt is az ellenfélnek. Nagyon csalódott vagyok, mert a Honvéd elleni formával simán elhoztuk volna a három pontot az ötlettelen és ívelgetős focit játszó Vasastól.


MLSZ ORSZÁGOS U14 KIEMELT CSOPORT, 17. FORDULÓ

Budapest Honvéd-MFA–Várda LA 30 (0–0)

VLA: B. Herc Osztroha (Zihlay B., 70.), Oláh K. (Harsányi L., 53.), Budaházi, Fodor Á., Bíró B., Szarvas M. (Birov, 60.), Nagy M., Torma N. (Kedves Á., 53.), Kis R., Szencsenkov. Edző: Márton István

Gól: Varga K. (43.), Csákány (50.), Acsai D (66.)

Márton István: – Az első félidőben nekünk is volt lehetőségünk a vezetés megszerzésére, de a bekapott gól után már csak futottunk az eredmény után, gratulálok a hazaiaknak.


MLSZ ORSZÁGOS U13 ÉSZAKKELET, 17. FORDULÓ

Nyíregyháza Spartacus FC–Várda LA 2–1 (0–0, 0–1,1–1)

VLA: Székely K. – Suba O., Gyarmati Á., Szitnik D., Helmeczi N., Dzsatalov M., Vajdics, Hadházi L., Deniszov. Csereként lépett pályára: Licz D., Száraz A., Tiscsenko, Dovbak, Bakk R. Edző: Deák Béla

Gól: Túróczi L. (58.) és Kalló M. (76.), illetve Dovbak (31.)

Deák Béla: – Sajnos önmagunkhoz képest visszafogottabb teljesítményt nyújtottunk. Az ellenfél nagyon szervezetten és mélyen védekezett, türelmesen várt a kontrákra, amelyekhez mi két rossz helyen történő indokolatlan labdavesztéssel hozzá is járultunk, mindkettőt góllal büntették. Bár egygólos vezetésünk után rengeteg lehetőségünk lett volna lezárni a mérkőzést, sajnos a három kapufa mellett még az üres kapuba sem sikerült betalálni. A játék ritmusával és a taktikai, technikai kivitelezésekkel kapcsolatban komoly hiányérzetem van, így remélem ez a „kis tasli” felébreszti a srácokat a nagyon komoly, nemzetközi megmérettetés előtt. Ez is a mi csapatunk, így nincs más hátra, mint kielemezni a hibákat és azok kijavításán fáradozni.


MLSZ ORSZÁGOS U12 ÉSZAKKELET, 17. FORDULÓ

Nyíregyháza Spartacus FC–Várda LA 2–1 (1–0, 1–1, 2–1)

VLA: Halász – Grica Z., Paronai, Sajtos R., Takács D., Kulik, Pokanics, Szpivák, Kapitány K. Csereként lépett pályára: Bódi, Popovics, Csendes Zs., Orgován Cs., Bíró B., Tóth Á.

Gól: Hanusi K. (10.) és Sallai M. (52.), illetve Orgován Cs.(26.)

Oláh Levente: – Langyosan kezdtünk, majd ahogy az idő haladt előre, egyre jobban kezdtünk el játszani. Domináltunk, helyzeteket alakítottunk ki, de sajnos csak egyet sikerült kihasználni. A mérkőzés második felében is mi birtokoltuk többet a labdát, de sajnos meddő volt a mezőnyfölényünk. Nem voltunk elég jók, hogy megnyerjük a mérkőzést és ezért csakis magunkat okolhatjuk. Tanulnunk kell a hibáinkból, hogy az ilyen mérkőzéseken a jövőben mi hagyjuk majd el győztesen a pályát.


next match
Paksi FC
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-04-23 20:00
Mol Magyar Kupa, elődöntő
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Ferencvárosi TC
0-0
0-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló